Η νέα ανάρτησή του Γιάννη Βρούτση μετά τις αποκαλύψεις για τις απειλές από Φουρθιώτη (pic)

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του με τις οποίες φωτογράφιζε τον Μένιο Φουρθιώτη ως τον άνθρωπο που μπούκαρε στο γραφείο του με μπράβους και τον απειλούσε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης, επανήλθε στο θέμα με ανάρτησή του το βράδυ στης Κυριακής.

Ο πρώην υπουργός Εργασίας δεν διαψεύδει τίποτε από όσα δημοσιεύτηκαν στο Documento και επαναλαμβάνει ότι «τον Δεκέμβριο του 2020, ύστερα από αναφορές υπηρεσιακών παραγόντων, διαπίστωσα ύποπτες και αδικαιολόγητα υψηλές δηλώσεις μισθών στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ του Υπ. Εργασίας. Ως όφειλα, έδωσα εντολή στις υπηρεσίες να παγώσουν όλες οι πληρωμές για το μήνα Οκτώβριο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως ότου διαλευκανθούν οι καταχρηστικές αυτές συμπεριφορές. Πράγματι, η αντίδραση από την κυβέρνηση ήταν άμεση!».

Στην ανάρτησή του δεν αναφέρεται στις απειλές και στην εισβολή μπράβων στο γραφείο του αλλά και δεν τις διαψεύδει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Βρούτσης είπε στο Documento: « Ήρθε σε μένα με μπράβους. Φώναζε. Με θράσος. Απειλούσε. Ζητούσε να πληρωθεί το μήνα που έχασε» ανέφερε ο τότε υπουργός, προσθέτοντας πως ο Φουρθιώτης τον απειλούσε πως θα τον «τελειώσει». «Είμαι έξω φρενών με αυτόν τον τύπο. Ήρθε στο υπουργείο και κλοτσούσε πόρτες. Ήρθε με μπράβους. Απειλούσε γενικούς γραμματείς. Υπάλληλοι έρχονταν κλαίγοντας γιατί τους έλεγε ότι θα τον προσκυνήσουμε. Μιλάμε για παρακμή».

Να σημειωθεί ότι ο Μένιος Φουρθιώτης μπήκε στο πρόγραμμα «Συν-Εργασία» και πληρώθηκε από 60.000 ευρώ το μήνα, καθώς ψευδώς δήλωσε πως λάμβανε πολύ υψηλούς μισθούς.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα