Η μυστική συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Σία Κοσιώνη

Ένα δείπνο που εξηγεί την θετική στάση που κρατά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και το σύνολο των ΜΜΕ του ομίλου του Νέου Φαλήρου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έλαβε χώρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι «Μαντζάρου 3», στο Κολωνάκι.

Συνδαιτυμόνες ήταν ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη.

Η παρέα συγκεντρώθηκε στο εστιατόριο λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δελτίου και παρέμεινε σε αυτό για περισσότερες από δύο ώρες. Μάλιστα, άπαντες επέδειξαν πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αποχωρώντας αρκετά λεπτά πριν από τις 12, οπότε και ούτως ή άλλως έκλεινε η κουζίνα και το σέρβις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το μενού της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο πεδίο των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, με έμφαση στον χρόνο στησίματος των εθνικών καλπών.

Η εν λόγω συνάντηση, όπως σημειώνει το topontiki.gr, αλλά και το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη συνιστούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της προσέγγισης του Νέου Φαλήρου με τη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία αποτυπώνεται, αν μη τι άλλο, γλαφυρά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media του ομίλου το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Κρητικός ευρωβουλευτής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Σάλος: «Αγρότης-μαϊμού» τσέπωσε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Έρχονται αποκαλύψεις-φωτιά: «Αγρότης-μαϊμού» φέρεται να πήρε 19,4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Έρευνες για το σκάνδαλο που σοκάρει την Ελλάδα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις