Η μονταζιέρα του ΣΚΑΪ «σβήνει» τις «πύρινες» αντιδράσεις του κόσμου πριν «κάψουν» την κυβέρνηση (vids)

Δράση ανέλαβε η «μονταζιέρα» του ΣΚΑΪ προκειμένου να «κατασβήσει» τις «πύρινες» – εντονότατες αντιδράσεις του κόσμου στην πολύπαθη Εύβοια που κυριολεκτικά «βράζει» από οργή και αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες με τις φωτιές να καίνε τα πάντα στο πέρασμά τους.

Το νησί κόπηκε στα δύο από την πύρινη λαίλαπα. Η κατάσταση στην Αγία Άννα ήταν και είναι τραγική αλλά ως από μηχανής θεοί, μερικοί ηρωικοί ιδιοκτήτες καϊκιών έσωσαν κόσμο στην παραλία. Εκεί βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΪ όπου μεταξύ άλλων μίλησε με έναν καπετάνιο. Μεταξύ άλλων, στο βίντεο που προβλήθηκε σήμερα το πρωί έπαιξε η δήλωση του ως εξής: «Η κατάσταση είναι τραγική. Έχει καεί όλη η Αγία Άννα. Και είμαι μόνος μου μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που τους έχουν εγκαταλείψει και με δύο σκάφη προσπαθούμε να σώσουμε όλη την περιοχή».

Από αυτή τη δήλωση – τη «φέτα» που λέμε- αμέσως δημιουργείται (ψευδώς) η εντύπωση στον τηλεθεατή πως ο καπετάνιος είναι αγανακτισμένος και κατάκοπος από την πύρινη λαίλαπα. Όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική… Δείτε, κατ’αρχήν, τη «φέτα» που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό:

Όμως, το αμοντάριστο βίντεο αποτυπώνει την ωμή πραγματικότητα. Ένας άνθρωπος έξω φρενών τόσο με τον ΣΚΑΪ όσο και με την κυβέρνηση. Ο οργισμένος καπετάνιος σημειώνει επί λέξει: «Άσε με ρε φίλε τώρα με τον ΣΚΑΪ. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχει καεί όλη η Αγία Άννα. Και είμαι μόνος μου μαζί με αυτούς τους ανθρώπους που τους έχουν εγκαταλείψει και με δύο σκάφη προσπαθούμε να σώσουμε όλη την περιοχή. Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, συγχαρητήρια σε όλους. Έχει καεί όλο. Μέχρι και ζώα φέρνουμε. Αυτό το πράγμα είναι ντροπή. Η Ελλάδα είναι στο έλεος της φωτιάς. Δύο – τρεις καπετάνιοι προσπαθούμε να σώσουμε 100 άτομα, δεν ξέρω πόσα είναι».

Συγχαρητήρια και από εμάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου