Η μεγάλη συνωμοσία: Παππάς και Σπίρτζης ήθελαν τη Ρένα Δούρου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Οι συζητήσεις το 2023

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται με γοργούς ρυθμούς μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι φήμες οργιάζουν, οι πληροφορίες φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία με καταιγιστικό ρυθμό και μυστικά και απόκρυφα για όσα συνέβησαν στην Κουμουνδούρου έρχονται στο φως.

Διαβάστε οπωσδήποτε:

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να μην κατέβει στις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Το εναλλακτικό σχέδιο

Πρώτη δημοσκόπηση με εντυπωσιακό εύρημα: Ποιο ποσοστό παίρνει το Δημοκρατικό Κόμμα Κασσελάκη και ποιο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Και η Ρένα Δούρου υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Μία πληροφορία που έρχεται στο φως τα τελευταία 24ωρα και ενώ έχει ήδη ακουστεί το όνομα της Ρένας Δούρου, ως υποψήφιας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι το καλοκαίρι του 2023, πριν ο Στέφανος Κασσελάκης εφορμήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου, ο Νίκος Παππάς με τον Χρήστο Σπίρτζη συζητούσαν για πιθανή υποψηφιότητα της Ρένας Δούρου, ώστε να αντιμετώπιζε την Έφη Αχτσιόγλου. Οι πληροφορίες που φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία αναφέρουν ότι είχαν γίνει συζητήσεις τόσο με τη Ρένα Δούρου, όσο και με τον σύντροφό της Γιάννη Μπενίση. Με το ζεύγος εξάλλου, τόσο ο Νίκος Παππάς, όσο και ο Χρήστος Σπίρτζης έχουν στενότατες σχέσεις από παλιά. Εξάλλου δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είχαν τοποθετήσει τον Γιάννη Μπενίση στην ΕΥΔΑΠ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν σήμερα εκείνες τις συζητήσεις με όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΣΥΡΙΖΑ και με όσα θα ακολουθήσουν.

Για τον ρόλο του Νίκου Παππά θα διαβάσετε πολλά τις επόμενες ημέρες και σας καλώ να είστε ψύχραιμοι. Προς το παρόν, εκείνο που πρέπει να σημειώσω είναι το εξής: Διαβάζω στο διαδίκτυο οργισμένους φίλους, ψηφοφόρους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν λόγο για το “φιλί του Ιούδα”. Γιατί άραγε;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ