Η μεγάλη ανατροπή: Ποιον θέλει ο Ανδρουλάκης για αντίπαλο στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Συνθήκες ανατροπής της δεύτερης θέσης με τον Παύλο Γερουλάνο να πλησιάζει τον Χάρη Δούκα και με τις πολλές υποψηφιότητες που ανακοινώνονται να αποδυναμώνεται συνεχώς ο δήμαρχος Αθηναίων αρχίζουν και διαμορφώνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Όπως μεταδίδει το fimotro.gr, μετά τις υποψηφιότητες της Μιλένας Αποστολάκη και τις Νάντιας Γιαννακοπούλου στελέχη και μέλη του ΠΑΣΟΚ τα οποία είχαν αποφασίσει να στηρίξουν τον Χάρη Δούκα πλέον δεν θα τον στηρίξουν. Περιμένοντας και την πιθανή υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου η πλειοψηφία των υποστηρικτών του εκσυγχρονιστικού μπλοκ θα διασπαστούν με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος ο Χάρη Δούκας.

Στο πλαίσιο αυτό το μπλοκ των προεδρικών που στηρίζουν το Νίκο Ανδρουλάκη θέλει ως αντίπαλο στον δεύτερο γύρο τον Χάρη Δούκα. Εκτιμούν ότι δεν μπορεί να συσπειρώσει όλο το υπόλοιπο μπλοκ υποψηφιοτήτων και θα χάσει και μεγάλη διαφορά.

Από την άλλη ο Παύλος Γερουλάνος δεν συγκεντρώνει αντιπάθειες, είναι πιο μετριοπαθής και κεντρώος και εάν καταφέρει να μπει ως δεύτερος στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών τότε όποια και αν είναι η διαφορά από τον σημερινό πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη θα έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Δούκα για να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Εκεί θα παιχτεί το παιχνίδι στο ΠΑΣΟΚ. Στο ποιος θα μπει στον δεύτερο γύρο μαζί με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....