Η μεγάλη αγωνία των ΜΜΕ της διαπλοκής για τον Τσίπρα και οι διαρροές που σκορπίζουν γέλιο – Η παρέα του καταστροφέα της Αριστεράς δουλεύει τον κόσμο

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Θυμάστε πως από το 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εισέλθει σε τροχιά εξουσίας, και σε όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η διαπλοκή και το επιχειρηματικό – μιντιακό σύμπλεγμα συμφερόντων είχε “χτυπήσει” σαν “χταπόδι” τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ξεχάστε τα αυτά. Από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας συνθηκολόγησε – με εξευτελιστικούς όρους – με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, η διαπλοκή έχει απλώσει το προστατευτικό πέπλο επάνω από τον μοιραίο καταστροφέα της Αριστεράς, ο οποίος φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή ως αρχηγός του πολιτικού εκτρώματος – μαριονέττας, η ιδρυτική διακήρυξη του οποίου συντάσσεται στα γραφεία τvων τραπεζιτών και των ολιγαρχών.

Από τη στιγμή που ξεδιπλώθηκε ο σχεδιασμός διωγμού του Στέφανου Κασσελάκη από την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα, από τη στιγμή που στη συλλογική συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου έχει εντυπωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας κινεί τα νήματα για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον ενιαίο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς, τον οποίο θα ελέγχει η διαπλοκή, στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού και στα γραφεία της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας έχει δημιουργηθεί μία σχετική ανησυχία, η οποία εκδηλώνεται – σπασμωδικά – μέσω γελοίων διαρροών.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη

Διαρρέουν λοιπόν ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει σιωπηλός και δεν θα παρέμβει στις εξελίξεις. Ότι θλίβεται για όσα συμβαίνουν. Ότι δεν θέλει να επιστρέψει ως αρχηγός κόμματος – τουλάχιστον ακόμη.

Λοιπόν. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ο αδίστακτος Αλέξης Τσίπρας νομίζει ότι αυτή τη φορά θα ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του με τα γνωστά παρασκηνιακά κολπάκια. Νομίζει ότι η “σάρα και η μάρα” που έχει μαζέψει γύρω του μπορεί να τον βοηθήσει, ώστε να επιτύχει την τελική νίκη (Δεν θα κερδίσουν, διότι ήταν, είναι και θα είναι loosers). Νομίζει ότι αρκούν οι εγγυήσεις της διαπλοκής. Νομίζει πως έχει κάποιο έρεισμα στην κοινωνία. Κανένα έρεισμα δεν έχει στην κοινωνία. Δεν θέλουν να τον ξαναδούν μπροστά τους, ούτε οι Αριστεροί, ούτε οι Δεξιοί.

Θα μείνει αμέτοχος, λένε τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της ψευτοαριστεράς, ο άνθρωπος που τους προηγούμενους μήνες είχε ενορχηστρώσει το πραξικόπημα σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη και ο οποίος ακολούθως, αφού συνετρίβη, είχε δώσει ραντεβού για μετά τις ευρωεκλογές, όπως ακριβώς συνέβη.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ