Η Μάρα Ζαχαρέα άφησε πίσω της τα πλατό των ειδήσεων (pic)

Η Μάρα Ζαχαρέα άφησε πίσω της τα πλατό των ειδήσεων και έφυγε για διακοπές.

Η δημοσιογράφος πόζαρε στην ξαπλώστρα φορώντας μπικίνι και απολαμβάνοντας την ανάγνωση ενός βιβλίου και στη συνέχεια τη δημοσίευσε στο instagram.

«Υπάρχουν συνάδελφοι που με βοήθησαν και άλλοι που μου έβαλαν τρικλοποδιές, όπως συμβαίνει σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Όσο για το ποιους θαυμάζω, θα σας πω όσους δουλεύουν σκληρά.

Μάρα Ζαχαρέα

Υπάρχει ανταγωνισμός στο χώρο και ως γυναίκα νιώσατε ποτέ να δέχεστε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη;», είχε πει στο περιοδικό ΟΚ και είχε προσθέσει: «Είναι μια ενδιαφέρουσα διαδρομή. Μαθαίνεις τον άλλο αλλά και τον εαυτό σου. Δεν είναι εύκολο να βρεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι που λέγεται ζωή. Είναι και θέμα τύχης. Εγώ τον βρήκα νωρίς και, ευτυχώς, παρά τις αναποδιές, δεν τον έχασα.

Για μένα, η δεμένη οικογένεια που κατάφερα να φτιάξω, με τα σωστά και τα λάθη μου, είναι ό,τι σπουδαιότερο έχω πετύχει στη ζωή μου. Όταν είμαστε νέοι, ίσως να μην το συνειδητοποιούμε, αλλά, όσο μεγαλώνουμε, καταλήγουμε στο συμπέρασμα –στη δική μου την περίπτωση τουλάχιστον αυτό ισχύει– πως χωρίς την οικογένειά μας η ψυχή μας δεν θα είχε πατρίδα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου