Η κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε να κουκουλώσει το σκάνδαλο Novartis

«Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento που αποκαλύπτει ότι η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα.

«Η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μητσοτάκη έστησε προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια, προσπάθησε να εξοντώσει δικαστές, παραποίησε στοιχεία και απείλησε μάρτυρες στην προσπάθειά της να κουκουλώσει το μεγάλο σκάνδαλο Novartis για να προστατέψει πολιτικούς που εμπλέκονται, καθώς και τον κ. Φρουζή», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento η Δικαιοσύνη συνεχίζει και η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα», σημειώνει.

«Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει» καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας