Η εφημερίδα που αγνόησε την οργισμένη επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)

Δεν συνηθίζει το Φως των Σπορ να ακολουθεί κατά γράμμα την πολιτική της διοίκησης του Ολυμπιακού, με την οποία έχει βρεθεί σε ευθεία αντιπαράθεση παλαιότερα –και ιδιαίτερα μετά τον θάνατο του εκδότη-διευθυντή και ιδρυτή του, του Θεόδωρου Νικολαΐδη. Βέβαια, παραμένει πάντα μια φανερά φιλοολυμπιακή εφημερίδα, αλλά συνήθως τις φωνές διαμαρτυρίας τής διοίκησης τις παρουσιάζει σε χαμηλούς τόνους και συχνά με μικρά γράμματα.

Στην έκδοση της Τρίτης, ωστόσο, αγνόησε τελείως την οργισμένη επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ΕΠΟ, με την οποία έκανε επίθεση:

-στην Ομοσπονδία 
(για τις «γελοιότητες που εκτυλίσσονται γύρω από την Εθνική Ομάδα», για το ότι δεν υπάρχει κάτι με το οποίο ασχολείται και «να μην οδηγεί το ποδόσφαιρο στον εξευτελισμό» κ.λπ.), –στον νέο αρχιδιαιτητή,
στον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση (τον χαρακτήρισε «αόρατο που ούτε είχε, ούτε έχει ούτε και πρόκειται να αποκτήσει σχέση με τον αθλητισμό και δεν πρόκειται να προσφέρει και τίποτα σε αυτόν»).

Η επιστολή Μαρινάκη περιελάμβανε και επίθεση, συνολικά, στην κυβέρνηση για την οποία ανέφερε ότι είναι «ανύπαρκτη και εξαφανισμένη», ενώ της επέρριψε ευθύνη και συνενοχή «για τα όσα δραματικά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Το Φως των Σπορ είχε στο βασικό του θέμα αγωνιστικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, χωρίς καμία αναφορά στο περιεχόμενο της επιστολής, η οποία, επίσης, δεν είχε καμία προβολή και στη Live Sport όπως, φυσικά, στην προσκείμενη στην ΑΕΚ Ώρα για Σπορ.
Αντίθετα, ο Κόκκινος Πρωταθλητής και η SportDay ανέδειξαν την επιστολή και το περιεχόμενό της στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα τους.
Τα Νέα είχαν ένα χτύπημα στην κορυφή της πρώτης τους σελίδας («Β. Μαρινάκης: Συνένοχοι ΕΠΟ και κυβέρνηση») ενώ επίσης πρωτοσέλιδη προβολή είχε και η Εφημερίδα των Συντακτών («Β. Μαρινάκης: Συνένοχη ανύπαρκτη και εξαφανισμένη η κυβέρνηση»).

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα