Η εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου για Κικίλια και Μπαλατσινού – «Κατάθλιψη, χάπια και ατυχήματα στο μυαλό μου…»

Ο πρώην εκδότης και παρουσιαστής μιλά στο περιοδικό «ΟΚ!» για την οικονομική του καταστροφή, τις αυτοκτονικές σκέψεις, τη σχέση του με τον Βασίλη Κικίλια και το πώς αντιμετώπισε το διαζύγιο με τη Τζένη Μπαλατσινού


Ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό «ΟΚ!», όπου μίλησε με ειλικρίνεια για τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν την οικονομική του κατάρρευση, αλλά και για την ψυχολογική του μάχη εκείνη την περίοδο.

«Δεν έχω κανένα παράπονο, παρότι πέρασα άσχημα χρόνια μετά την καταστροφή. Με κατάθλιψη, με χάπια, με ωραία ατυχήματα με μηχανές να συμβαίνουν στο μυαλό μου. Είχα τρία παιδιά όμως, δεν μπορούσα να κάνω κομπλεξικές επιλογές. Έτσι μου είπε μια γιατρίνα ‘αν κάνεις καμιά μαλακία, θα την πληρώσουν τα παιδιά σου. Αν φύγεις με αυτό τον τρόπο, θα τα πληγώσεις τόσο πολύ που μπορεί να βγουν συμπλεγματικά’.

Την ίδια στιγμή, όπως είπε, αντιμετώπιζε εχθρότητα και κακόβουλες επιθέσεις.
«Ήταν η αρχή των social media και ήθελαν να με στείλουν αδιάβαστο αλλά δεν τα κατάφεραν. Τώρα γελάω γιατί το κάνουν με όλους. Μου φαίνεται ότι τα social media έχουν βγει για να τσακίζουν κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.


«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά φέρνουν την καλύτερη προσομοίωσή της»

Ο Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά και για το πώς βίωσε την απώλεια των υλικών αγαθών και την αλλαγή τρόπου ζωής μετά την κρίση.

«Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά φέρνουν την καλύτερη προσομοίωσή της. Άμα είσαι χάλια, πας ένα ταξίδι, η άλλη πάει για ψώνια, ξέρεις ότι μπορείς να φροντίσεις τα παιδιά σου. Δεν είναι θέμα ευτυχίας αλλά καλύτερης ζωής. Κάποιες στιγμές στριμώχτηκα ανυπόφορα. Αυτό που μου λείπει πιο πολύ είναι το φουσκωτό μου… Και το δεύτερο είναι το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να έχει ο άνθρωπος, τα ταξίδια, αλλά πλέον δεν μπορώ να ταξιδέψω σαν φοιτητής. Θέλω μια θέση να χωράω άνετα στο αεροπλάνο, ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο.»


«Με τον Βασίλη Κικίλια έχω πολύ καλή σχέση»

Ο πρώην εκδότης αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό, αλλά και στον νυν σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια.

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα, είναι πολιτισμός νομίζω. Όταν ένας άντρας χωρίζει με μια γυναίκα -εμάς έσκασε πάνω μας όλος ο πλανήτης- το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να θέλει είναι να βρει σύντομα η πρώην γυναίκα του έναν άλλο άντρα. Να μη συνεχίσεις να γκρινιάζεις.»

Και συμπλήρωσε για τον υπουργό Τουρισμού:
«Με τον άνθρωπο αυτόν έχω πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Σεβαστήκαμε από την πρώτη στιγμή ο ένας τον άλλον.»


«Ερωτεύομαι ακόμη – μέχρι να πεθάνω»

Ο Κωστόπουλος δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι, παρά τις απογοητεύσεις, ο έρωτας παραμένει ενεργός στη ζωή του.

«Ναι, το έχω αυτό το κουσούρι… Νομίζω ότι οι άνθρωποι ερωτεύονται μέχρι να πεθάνουν. Μετά τον γάμο μου έκανα κάποιες σχέσεις. Για κάποιες δεν το παραδεχόμουν, ενώ ήμασταν μαζί. Άμα ο άλλος άνθρωπος δεν θέλει, δεν τον εκθέτεις. Άλλοτε ήταν καλά, άλλοτε όχι. Αλλά δεν μετάνιωσα, παρότι είδα με τα μάτια μου και το τέλος της λογικής. Τελευταία φορά ήταν φέτος την άνοιξη. Ένιωσα -πώς το λένε οι γυναίκες;- κάτι πεταλούδες στο στομάχι, αλλά για πολλούς λόγους, κοινωνικούς, ήταν αδιέξοδο. Όταν είσαι μικρότερος, υπάρχει μια υπόσχεση, γάμου, πολύχρονης σχέσης. Αυτό πια δεν μπορώ να το δώσω.»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...