Η εξομολόγηση του Νίκου Ανδρουλάκη στον Νίκο Ευαγγελάτο: «Με εμένα το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει πίστα» (vids)

Την πρώτη συνέντευξη μετά την έντονη και φορτισμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ παραχώρησε την Τρίτη ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του Κινήματος αναφέρθηκε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στις Ευρωεκλογές και τόνισε: «Με εμένα το ΠΑΣΟΚ έχει αλλάξει πίστα. Υπήρχαν ζητήματα επικοινωνιακής αδυναμίας, αλλά το θέμα είναι να δούμε την μεγάλη εικόνα».

Για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους

«Ήταν ασύμμετρη η αντίδραση των στελεχών σε σχέση με το αποτέλεσμα, η αντίδραση εσωτερικών στελεχών δημιούργησε εσωτερικό θέμα για μένα. Αντί να έχουμε αντιπολιτευτικό ρόλο, είχαμε εσωτερική εσωστρέφεια. Όφειλα ως πρόεδρος να αντιμετωπίσω το θέμα με καθαρές λύσεις»

Για τους συνοποψηφίους του στις κάλπες της 6ης Οκτωβρίου

«Όλοι οι υποψήφιοι θα κριθούν για τις αποφάσεις, τις προτάσεις και τις ενέργειές τους. Δεν θέλω μια πασαρέλα υποψηφιοτήτων. Αξία έχει να προτείνουν πράγματα, να γίνουμε πιο χρήσιμοι για το λαό. Δεν έχω ακούσει κριτική για τις θέσεις και τις προτάσεις μου. Εγώ θέλω μια διαδικασία που θα εκφραστούν προτάσεις, θέσεις και κριτική. Να ακούσουμε μια κριτική. Τι τους διαφοροποιεί από τις προτάσεις μου. Θα αξιολογηθεί ποιος κάνει πασαρέλα και ποιος όχι».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...