Η Ελευθεροτυπία του Μαρινάκη, ο Κασσελάκης και ο δημοσιογράφος που στήριζε Έφη Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όπως έχετε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο PERIODISTA.GR και όπως έχει αποκαλύψει η στήλη, οι σχέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, με τον εφοπλιστή, μιντιάρχη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικές. Αυτό, εξάλλου το λέει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στους συνομιλητές του.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη έφερε κοντά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη


Μάλιστα, οι πληροφορίες, εδώ και πολύ καιρό, αναφέρουν ότι το νέο εκδοτικό εγχείρημα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον βαρύ τίτλο της ” Ελευθεροτυπίας ” θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι πρόσφατες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, το λουκέτο στην “Αυγή” και οι απομακρύνσεις από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο” και κυρίως η αδυναμία να βρεθεί λύση στα οικονομικά προβλήματα των ΜΜΕ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συνδέονται άμεσα με την έκδοση της νέας “Ελευθεροτυπίας”. Τι λένε δηλαδή; Ότι από την στιγμή που η Εφημερίδα των Συντακτών δεν στηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ που μετασχηματίζεται, πρέπει να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για να χωρέσει την “Ελευθεροτυπία”.

Η νέα “Ελευθεροτυπία” δεν θα έχει καμία σχέση με την “Ελευθεροτυπία” του παρελθόντος. Ένα κακέκτυπο θα είναι. Αν μάλιστα προσέξει κάποιος τα ονόματα, τα οποία περιλαμβάνει η φημολογία περί στελέχωσης της, θα αντιληφθεί εύκολα ότι εκεί οδηγούνται δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ονόματα προκειμένου να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για να στελεχωθούν ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ με σοβαρούς δημοσιογράφους. Η εντύπωση που δίνεται είναι η εξής: Αδειάζουν χώρο σε ΝΕΑ, ΒΗΜΑ και in.gr για να προσλάβουν σοβαρούς δημοσιογράφους.

Και μιας και αναφέρομαι στα ονόματα που θα στελεχώσουν τη νέα “Ελευθεροτυπια”, την “Ελευθεροτυπία” του Μαρινάκη, που ουδεμία σχέση θα έχει με εκείνη του Τεγόπουλου, διαβάζω στο newsbeast.gr πως το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει λέει ο Δημήτρης Τερζής που αποχώρησε από την Εφημερίδα των Συντακτών. Ποιος; Ο μόνιμος αγιογράφος της Έφης Αχτσιόγλου, ο οποίος την εποχή της εσωκομματικής διαδικασίας για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε διακριθεί στην πολεμική εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ