Η δημόσια ομολογία τη Μαρίας Αναστασοπούλου για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Όλοι έχουμε πέσει στη λούμπα του…»

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει γίνει ο αγαπημένος των καναλιών, όχι για τις θέσεις του και για τα όσα πρεσβεύει, αλλά για αυτά που λέει και τον τρόπο που τα λέει. Όποιο πλήκτρο του τηλεκοντρόλ να πατήσεις έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να πέσεις πάνω σε πλάνο τού αρχηγού τού ΣΥΡΙΖΑ. Ναι, «αλλά δεν βγαίνει εύκολα ο μήνας, οι γονείς μας στη δύση της ζωής τους δυστυχούν», όμως «και εμείς και εσείς ασχολείστε κατά κύριο λόγο με τον Κασσελάκη και όχι με την κυβέρνηση που φέρει κατά κύριο λόγο την ευθύνη πολλών προβλημάτων», ανέφερε σε μήνυμά του στην εκπομπή των Αναστασοπούλου-Κολοκυθά ακροατής τού Real FM. Η Μαρία Αναστασοπούλου διάβασε το μήνυμα που κατέληγε με «μια συμβουλή από έναν ακροατή σας» ο οποίος σύστησε: «Να ακούτε αυτά που λέμε και να κάνετε ένα βήμα πίσω».
Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν άμεση και απολογητική: «Δεν θα το κρύψουμε, πέσαμε και εμείς στη λούμπα που προέταξε από την αρχή αυτής της ιστορίας ο Κασσελάκης, (στη λούμπα) του λάιφστάιλ. Είναι πολύ μεγάλη αλήθεια, όλοι το κάναμε».

«Και γιατί το κάναμε;» αναρωτήθηκε η Μαρία Αναστασοπούλου για να απαντήσει η ίδια: «Γιατί πουλούσε! Προφανώς όλοι είχαμε πέσει σε αυτή τη λούμπα, όμως από την άλλη μην ξεχνάμε ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι πια μόνο μια λάιστάιλ προσωπικότητα. Είναι και αρχηγός ενός κόμματος, οπότε δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε, να μη σχολιάσουμε ή να μην κάνουμε κριτική σε αυτά που λέει. Όμως έχεις απόλυτο δίκιο και για την ακρίβεια, που και από αυτήν την εκπομπή και από τον Real FM ακούτε από το πρωί ως το βράδυ να μιλάμε, και για τα όσα δεν έχει κάνει η κυβέρνηση ή για όσα έκανε και δεν είχαν αποτέλεσμα».

Ο Γιάννης Κολκυθάς συμπλήρωσε ότι «αν βγει ο Μητσοτάκης και λέει χαριτωμενιές ή αντίστοιχα αυτών που λέει ο Κασσελάκης στον Λιάγκα, προφανώς θα παίξουμε αποσπάσματα». Και λίγο μετά ο ίδιος: «Επειδή ο Κασσελάκης μιλάει πάρα πολύ είναι λογικό να τον κρίνουμε περισσότερο. Ο κ. Γεωργιάδης τι κριτική έχει φάει από εμάς; Ξέρετε; Τι έχουμε πει από Γεωργιάδη, ξέρετε;».

Η Μαρία Ανατασοπουλου συναίνεσε: «Ω, καλά, έχουμε ολόκληρο αρχείο από Γεωργιάδη, αυτό είναι αλήθεια»

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....