Η Γεροβασίλη γνωρίζει ότι ο Κασσελάκης θα κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές και χωρίς ντροπή πρότεινε τη διαγραφή του – Πολάκης: «Είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες»

Η Όλγα Γεροβασίλη ζήτησε στην έκτακτη σύσκεψη της ΠΓ να κινηθούν οι διαδικασίες για να διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης έτσι ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Με αυτό τον τρόπο παραδέχτηκε ότι σε περίπτωση εσωκομματικών εκλογών, αυτή και η παρέα του Τσίπρα που δρομολογούν τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία του ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς που στήνει η διαπλοκή φοβούνται ότι με προσφυγή στη βάση νικητής θα είναι και πάλι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η Όλγα Γεροβασίλη, ισχυρίστηκε ότι η διαγραφή πρέπει να γίνει επειδή ο Σ.Κασσελάκης δεν αποδέχεται το καταστατικό και άρα δεν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου, που έχει αποφασίσει η κεντρική επιτροπή.

Στην πρόταση της κυρίας Γεροβασίλη αντέδρασε έντονα ο Παύλος Πoλάκης, ο οποίος με κατηγορηματικό τρόπο της απάντησε «είπαμε ρε Όλγα, αλλά εσύ το… παρατράβηξες».
Η συζήτηση δεν επεκτάθηκε, αν και σόκαρε ορισμένους, μεταξύ των οποίων βέβαια και η υποστηρίκτρια του κ. Κασσελάκη, Θεοδώρα Τζάκρη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ