Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιθέσεις στον Αλέξη Τσίπρα κυρίως αναφορικά με τα οικονομικά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τα “μαύρα ταμεία”.

Όπως διαρρέει η πλευρά Τσίπρα τα τελευταία 24ωρα, αν ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίσει τις επιθέσεις, τις αιχμές και τα υπονοούμενα, τότε ο πρώην πρωθυπουργός θα απαντήσει και μάλιστα με τρόπο δυναμικό, σκοπεύοντας να διαλύσει τις σκιές. Όπως λένε στο επιτελείο Τσίπρα οι αναφορές του Στέφανου Κασσελάκη στο μαύρο πολιτικό χρήμα έχουν πλήξει ανεπανόρθωτο το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως το ηθικό πλεονέκτημα της περιόδου διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, από την κυβέρνηση Τσίπρα δηλαδή.

Ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει κάτι συνταρακτικό στο συρτάρι του, το οποίο ισοδυναμεί με βόμβα που θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τον προκάτοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και θα το χρησιμοποιήσει μόνο κατόπιν της… δυναμικής απάντησης που αναμένεται από την πλευρά Τσίπρα.

Εκείνο που μένει είναι να δούμε τη συνέχεια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ