Η αποχή και η αποσυσπείρωση πληγώνουν τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές – Η πρωινή ανησυχία του Νίκου Χατζηνικολάου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Παρά τις πιέσεις που ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου στους δημοσκόπους, ο Μητσοτάκης, οι επικοινωνιολόγοι του και οι ίδιοι οι δημοσκόποι γνωρίζουν ότι στις ευρωεκλογές, το διεφθαρμένο κόμμα της ΝΔ, δύσκολα θα πιάσει το 30%.

Ένας από τους παράγοντες που θα επιβεβαιώσουν την κατρακύλα του κυβερνώντος κόμματος είναι η χαμηλή συσπείρωση που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία. Εκτός αυτού, η αποχή αναμένεται να πληγώσει το κόμμα Μητσοτάκη, καθώς χιλιάδες εξαπατημένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα επιλέξουν σίγουρα τις παραλίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον πολίτικό απατεώνα Μητσοτάκη, ο οποίο λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα προχώρησε την υφαρπαγή της ψήφου αδαών και παραπλανημένων συμπολιτών μας.

Αν ανοίξει κάποιος τα ραδιόφωνα και ακούσει δημοσκόπους, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διασυνδέονται με το Μέγαρο Μαξίμου και τους πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα αντιληφθεί την αγωνία για την αποχή. Θα ακούσει και τα παρακάλια δημοσιογράφων και αυλικών της εξουσίας, η παρατρεχάμενων της κυβέρνησης.

Το πρωί, κάνοντας τη βόλτα μου με το αυτοκίνητο, άκουγα τον μεγαλοδημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου, να εκφράζει αυτή την αγωνία του, μιλώντας από το μικρόφωνο του Real FM. Την αγωνία, δηλαδή, για την αποχή. Την ανησυχία του για τις ευρωεκλογές… που είναι αδιάφορες για την πολύ κόσμο. Σύμπτωση: Την ίδια αγωνία εκφράζουν και οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου.

Να σας πληροφορήσω, ότι οι ευρωεκλογές είναι αδιάφορες για μεγάλη μάζα πρώην ψηφοφόρων του Μητσοτάκη, που απλά δεν θα ψηφίσουν τίποτα αυτή τη φορά και θα σκεφτούν πολύ καλά τι θα ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, που θα στείλουν τον Μητσοτάκη και τη διεφθαρμένη παρέα του στα σπίτια τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...