Η αποχή και η αποσυσπείρωση πληγώνουν τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές – Η πρωινή ανησυχία του Νίκου Χατζηνικολάου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Παρά τις πιέσεις που ασκεί το Μέγαρο Μαξίμου στους δημοσκόπους, ο Μητσοτάκης, οι επικοινωνιολόγοι του και οι ίδιοι οι δημοσκόποι γνωρίζουν ότι στις ευρωεκλογές, το διεφθαρμένο κόμμα της ΝΔ, δύσκολα θα πιάσει το 30%.

Ένας από τους παράγοντες που θα επιβεβαιώσουν την κατρακύλα του κυβερνώντος κόμματος είναι η χαμηλή συσπείρωση που εμφανίζει η Νέα Δημοκρατία. Εκτός αυτού, η αποχή αναμένεται να πληγώσει το κόμμα Μητσοτάκη, καθώς χιλιάδες εξαπατημένοι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας θα επιλέξουν σίγουρα τις παραλίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς τον πολίτικό απατεώνα Μητσοτάκη, ο οποίο λαϊκίζοντας και λέγοντας ψέματα προχώρησε την υφαρπαγή της ψήφου αδαών και παραπλανημένων συμπολιτών μας.

Αν ανοίξει κάποιος τα ραδιόφωνα και ακούσει δημοσκόπους, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο διασυνδέονται με το Μέγαρο Μαξίμου και τους πολιτικούς απατεώνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, θα αντιληφθεί την αγωνία για την αποχή. Θα ακούσει και τα παρακάλια δημοσιογράφων και αυλικών της εξουσίας, η παρατρεχάμενων της κυβέρνησης.

Το πρωί, κάνοντας τη βόλτα μου με το αυτοκίνητο, άκουγα τον μεγαλοδημοσιογράφο, Νίκο Χατζηνικολάου, να εκφράζει αυτή την αγωνία του, μιλώντας από το μικρόφωνο του Real FM. Την αγωνία, δηλαδή, για την αποχή. Την ανησυχία του για τις ευρωεκλογές… που είναι αδιάφορες για την πολύ κόσμο. Σύμπτωση: Την ίδια αγωνία εκφράζουν και οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου.

Να σας πληροφορήσω, ότι οι ευρωεκλογές είναι αδιάφορες για μεγάλη μάζα πρώην ψηφοφόρων του Μητσοτάκη, που απλά δεν θα ψηφίσουν τίποτα αυτή τη φορά και θα σκεφτούν πολύ καλά τι θα ψηφίσουν στις εθνικές εκλογές, που θα στείλουν τον Μητσοτάκη και τη διεφθαρμένη παρέα του στα σπίτια τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...