Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη στον Παύλο Πολάκη που έθεσε θέμα ηγεσίας

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Π. Πολάκης με τον Στ. Κασσελάκη να καλεί όποιον επιθυμεί να καταθέσει πρόταση μομφής να το κάνει στην Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης φέρεται να έθεσε ζήτημα ηγεσίας, σημειώνοντας πως αυτή πρέπει να αλλάξει και ότι ο ίδιος θα συμβάλλει σε αυτή την κατεύθυνση.
«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.

Ο Π. Πολάκης συνδέθηκε μέσω zoom και έθεσε θέμα ηγεσίας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Αν και ανεξάρτητος βουλευτής, καθώς έχει αποπεμφθεί από την ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Παύλος Πολάκης πήρε μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που συνεδριάζει αυτή την ώρα με βασικό αντικείμενο το μέλλον των κομματικών ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Εστιάζοντας στο ζήτημα Λινού ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ieidiseis.gr, φέρεται να είπε στη συνεδρίαση πως «αυτή η ηγεσία δεν μπορεί να δώσει λύση πολιτική» με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως «εγώ δεν σηκώνω το γάντι, όποιος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντική Επιτροπή».

Σημειώνεται ότι το βασικό θέμα συζήτησης της Πολιτικής Γραμματείας ήταν το μέλλον των δύο κομματικών ΜΜΕ (εφημερίδα «Αυγή», ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο»).

Οι σχέσεις Πολάκη – Κασσελάκη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο μετά την αποπομπή του Παύλου Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε αποπεμφθεί μετά το επεισόδιο με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη και με τη στήριξη του προέδρου του κόμματος στην Αθηνά Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε χθες ο βουλευτής Χανίων σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει κόντρα μετά την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί σε συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός ΚΟ με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», είχε αντιδράσει ο κ. Πολάκης σε νέα ανάρτησή του.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ