Η αλήθεια για το όργιο φημών περί παραίτησης του Χρήστου Παναγιωτόπουλου από τον OPEN του Ιβάν Σαββίδη – Οι νέοι δημοσιογράφοι στο κανάλι – Τα ονόματα

Μπορεί στο Open το κλίμα της αβεβαιότητας να υπάρχει, ειδικά όσον αφορά στην ψυχαγωγία και ήδη στο κανάλι να μετρούν 11 αποχωρήσεις δημοσιογράφων ωστόσο, όχι μόνο δεν έχουν καμία βάση δημοσιεύματα που θέλουν τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, δήθεν να παραιτείται από το κανάλι αλλά όσοι ρεπόρτερ έφυγαν αμέσως αντικαταστάθηκαν.

Όπως, ωστόσο, αναφέρει ο Νίκος Μποζιονέλος στο dailymedia.org.com, όσοι ακριβώς έφυγαν άλλοι τόσοι ήρθαν, χωρίς να μείνουν μαύρες τρύπες στο ρεπορτάζ που ο καθένας κάλυπτε.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος

Οι νέοι συνάδελφοι ήδη έπιασαν δουλειά και έχουν την ικανότητα αλλά και τη διάθεση ώστε να ανταποκριθούν στις δύσκολες απαιτήσεις. Πολλοί δοκιμάστηκαν στη μεγάλη φωτιά της Αττικής αφήνοντας ένα πρώτο θετικό αποτύπωμα.

Πρόκειται για τους Μαρία Σιαμπάνου, Γιάννη Μύττη, Ηρα Ορχάνη, Κατερίνα Καραχάλιου, Λευτέρη Αναγνώστου, Αλεξάνδρα Παναγή, Κωνσταντίνο Μακρή, Σάρα Τσέλα, Γεωργία Κριεμπάρδη, Χριστίνα Θανάση και Κλαούντιο Σούμπασι. Επίσης, στη θέση της σκηνοθέτιδας Χρύσας Λαγού ήρθε μεταγραφή από τον ΣΚΑΪ η Δέσποινα Περπινιά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ