Η Άννα Διαμαντοπούλου προβληματίζει το Μαξίμου – Καταρρέει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις

Προβληματισμός επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου, πέρα από την κακή εικόνα που εμφανίζει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις όπου έχει πέσει και κάτω του 28%, για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, σύμφωνα με το bankingnews.gr.

Ως τώρα εμφανιζόταν ως ένα απίθανο ενδεχόμενο η υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου, όμως, δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργήσει και μέσα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και μεμονωμένα οι υποψήφιοι δείχνουν ότι η Διαμαντοπούλου αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να εισπράξει δυσαρεστημένους κεντρώους από τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

Κρίσιμο για την Διαμαντοπούλου να μπει στο δεύτερο γύρο

Ουσιαστικά είναι μία υποψηφιότητα που εάν επικρατήσει στο ΠΑΣΟΚ – το οποίο θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένα δύσκολο σενάριο- θα μπορέσει να επαναπατρίσει ένα σημαντικό μέρος ψηφοφόρων που έδωσαν το 41% στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές του 2023. Κατ’ άλλους, επίσης, μία ενδεχόμενη προεδρία της Α. Διαμαντοπούλου μπορεί να φέρει το ΠΑΣΟΚ ξανά σε θέση εξουσίας.

Η Διαμαντοπούλου διαθέτει πολλά στελέχη από το Δίκτυο που κατέχουν θέσεις εξουσίας με τη ΝΔ ενώ στηρίζεται πολύ από τον Γ. Στουρνάρα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ