Η άγνωστη έφοδος της Μαρέβας Μητσοτάκη στον πρωινό καφέ του Μαξίμου

Ο μοναδικός ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου που δεν παίρνει το λόγο στον περίφημο πρωινό καφέ είναι ο Πίνατ. Για τεχνικούς κυρίως λόγους όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι. Διότι κατά τ’ άλλα τα καθήκοντά του τα επιτελεί στο ακέραιο υποδεχόμενος στο κυβερνητικό κτίριο ξένους ηγέτες- ξεχνιούνται οι χαρές που έκανε ο Ερντογάν όταν βρέθηκε ο Πίνατ τα μπατζάκια του;- ή λαμβάνοντας θέση δίπλα στο στο επιβλητικό τζάκι του Μεγάρου για το photo opportunity στο χριστουγεννιάτικο δέντρο ως επίσημο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη.

Εσχάτως, όπως μεταδίδει η Κυρία επί των Τιμών στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, στον “πρωινό καφέ” του Μαξίμου εντάχθηκε για μία one off συνεδρίαση και η σύζυγος του πρωθυπουργού κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ήταν προ δεκαπενθημέρου ενόσω το ζήτημα των Τεμπών προκαλούσε ισχυρούς κραδασμούς στο κυβερνητικό σχήμα.

Η κυρία Γκραμπόφσκι μίλησε και ήταν αρκούντως δηκτική όταν απευθύνθηκε στην ομάδα του “πρωινού καφέ” σε σχέση με τα αντανακλαστικά της αναφορικά με τις διαστάσεις που προσέλαβε το θέμα “Τέμπη”.

Δεν έμεινε για πολλή ώρα στην συνεδρίαση. Εισήλθε, ελάλησε και απήλθε. Ο Πίνατ παρέμεινε να γεύεται αθόρυβα κάποιες λιχουδιές, ήταν άλλωστε ο μοναδικός που δεν έχασε την όρεξή του.

Θα ήθελα να δω μια ανάλογη…επίσκεψη και στην υπό συγκρότηση κυβερνητική επιτροπή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...