Ηχητικό με τη Μαρία Καρυστιανού: «Ήταν περισσότερα από 57 τα θύματα στα Τέμπη» (aud)

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού, μίλησε την Πέμπτη στον Focus FM και την εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη. Αναφερόμενη στον αριθμό των θυμάτων του ομαδικού εγκλήματος δήλωσε: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

«Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός αλλά και η κρατική τηλεόραση, που την πληρώνουμε όλοι μας, σιώπησαν» επισήμανε η κα Καρυστιανού με αφορμή την χθεσινή εκδήλωση των συγγενών των θυμάτων όπου είχαν προσκληθεί, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Σχολιάζοντας την στάση της Δικαιοσύνης τόνισε: «Η Δικαιοσύνη, όσους είδαμε μπροστά μας, όχι δεν μας βοηθάει, αλλά μας μπλοκάρει. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να βγουν μπροστά και να βοηθήσουν».

Πρόσθεσε, δε: «Ό,τι έχει βγει στην δημοσιότητα βγήκε από τους συγγενείς των θυμάτων».

Αναφέρθηκε, επίσης, στον αριθμό των θυμάτων λέγοντας: «Από μαρτυρίες και από πραγματογνώμονες τα θύματα είναι περισσότερα από 57. Βρέθηκαν 85 διαφορετικά DNA».

Για τον πρωθυπουργό η Μαρία Καρυσταινού ανέφερε: «Ας πάει στον δικαστή ο κ. Μητσοτάκης τα στοιχεία που έχει ότι δεν έγινε μπάζωμα. Εργαλειοποιεί ο ίδιος το δυστύχημα των Τεμπών καθώς βρήκε τυχαία ένα άτομο και μίλησε, και παρουσιάζει παντού ότι μιλάει με συγγενείς των θυμάτων. Πρέπει να ντρέπεται».

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στον ραδιοφωνικό σταθμό

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....