Ηχηρό μήνυμα από 14 αθλητές για την οπαδική βία: «Το 2024 κανένας άλλος» (vid)

Το βίντεο που δημοσίευσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open αναφορικά με την οπαδική βία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και περιγράφεται ως μια “γροθιά” στο στομάχι.

Στο βίντεο, 14 αθλητές από διάφορα αθλήματα παίρνουν το λόγο, αναλαμβάνοντας το ρόλο των θυμάτων οπαδικής βίας και μεταφέροντας το δικό τους μήνυμα.

Μεταξύ των συμμετεχόντων αθλητών βρίσκονται προσωπικότητες όπως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Τάσος Μπακασέτας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, παίκτης της Τραμπζονσπόρ, και ο παλαίμαχος άσος Κώστας Κατσουράνης. Επίσης, πέντε νεαροί που υποστηρίζουν διάφορες ομάδες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη) εξέφρασαν την άποψή τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Όλα τα μέτρα για την οπαδική βία: Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στο να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με το πρόβλημα της οπαδικής βίας μέσα από τη μαρτυρία των ίδιων των αθλητών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...