ΗΠΑ: Αυτή είναι η διαφορά στα ποσοστά Τραμπ – Χάρις

Οριακή διαφορά στα ποσοστά απήχησης των μονομάχων για τις εκλογές των ΗΠΑ του Νοεμβρίου Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών έχει προβάδισμα δυο μονάδων έναντι της Δημοκρατικής υποψηφίου, όπως κατέγραψε δημοσκόπηση που δημοσίευσε χθες η εφημερίδα Wall Street Journal, διαφορά μικρότερη από το περιθώριο στατιστικού σφάλματος της έρευνας (±3,1%).

Ο Τραμπ προηγείται με το 49% των προθέσεων ψήφου, έναντι 47% της Χάρις, σε δείγμα 1.000 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με προηγούμενη έρευνα της εφημερίδας, ο Τραμπ είχε προβάδισμα 6 μονάδων έναντι του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...