«Ηλεκτροσόκ» από τον Αλαφούζο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό μετά το… υβρεολόγιο

Μόλις την προηγούμενη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για την προσφορά του στη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων καθώς και φέτος με απόφαση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ήταν απαραίτητη η κάρτα φίλου αλλά και η κάρτα μέλους για τα διαρκείας στους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με το sdna.gr ακριβώς 24 ώρες μετά (5 μέρες μετά την έκδοση διαρκείας δηλαδή), όποιος δοκίμαζε να πάρει διαρκείας συναντούσε μια απροσδόκητη έκπληξη καθώς δεν ήταν υποχρεωτική η εγγραφή ως μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, ούτε και η αγορά κάρτα φίλου ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπότεφ Πλόβλντιβ.

Οι επόμενες ημέρες κύλησαν εν μέσω διαβουλεύσεων, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε.

Αντιθέτως, υπήρξε και ενημέρωση από επίσημα χείλη πως μετά το υβρεολόγιο που ακούγεται κατά του Γιάννη Αλαφούζου στα γήπεδα που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ο ιδιοκτήτης δεν κρίνει σκόπιμο να βοηθάει τον σύλλογο με οποιονδήποτε τρόπο έξτρα πέρα από τα νόμιμα έσοδα που δικαιούται ο ΑΟ.

Μια απόφαση που προκάλεσε ηλεκτροσόκ στον Παναθηναϊκό καθώς δεδομένα απαιτείται πλέον άλλη πολιτική προκειμένου να συγκεντρωθούν τα έσοδα που απαιτούνται για να βγουν οι ετήσιοι προϋπολογισμοί που έχουν εγκριθεί μάλιστα σε Γενική Συνέλευση.

Το πρόβλημα γίνεται τεράστιο από τη στιγμή που αυτό συνέβη ενώ οι ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί και βρίσκονται τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τους.

Το οικονομικό κενό που έχει δημιουργηθεί μετά το τράβηγμα της πρίζας μόνο μικρό δεν είναι και πλέον υπό αυτό το πρίσμα δρομολογούνται εξελίξεις.

Ήδη συγκλήθηκε έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα και αναμένονται αποφάσεις που μένει να φανεί αν θα είναι δραστικές, αν θα επηρεάσουν τα αγωνιστικά τμήματα και με ποιον τρόπο και τέλος αν η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα συνεχίσει μέχρι τις εκλογές που είναι προγραμματισμένες το καλοκαίρι του 2025.

Κι όλα τα παραπάνω, ενώ είναι στην τελική ευθεία το έργο στον Βοτανικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ