Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να μου κλείσουν το στόμα»

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, το πρωί της Κυριακής (9/3) μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και διαμαρτυρήθηκε εκ νέου για την φράση του Δημήτρη Κυριαζίδη ενώ έστρεψε τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού.

Σε ερώτημα γιατί δεν δέχεται την συγγνώμη του πρωθυπουργού, είπε πως δεν την καλύπτει το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης διαχώρισε την γυναίκα Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πολιτικό, και τόνισε:

«Τι σημαίνει; Ότι τις γυναίκες τις σεβόμαστε αν είναι γυναίκες αλλά όχι αν είναι πολιτικοί. Το θέμα δεν κλείνει με μια συγγνώμη της κυβέρνησης. Το θέμα μόλις άνοιξε. Δεν θα το αφήσουμε να κλείσει»

Σε ερώτημα για τον ανασχηματισμό απάντησε:

«Τίποτε καλό δεν μπορεί να προκύψει όσο μένει αυτή η κυβέρνηση. Της απηύθυνε πρόταση μομφής ολόκληρη η κοινωνία στις μεγαλύτερες διαδηλώσεις από την μεταπολίτευση. Όποια λοβιτούρα κι αν κάνει ο κ. Μητσοτάκης για να διανείμει τις καρέκλες δεν μπορεί να προκύψει κάτι καλό για την κοινωνία».

«Σημασία έχει να αφουγκραστούμε την κοινωνία, αυτή ζητάει να εκφραστεί και ο δημοκρατικό τρόπος είναι οι εκλογές», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
«Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσω, δεν υπάρχει περίπτωση να μου κλείσουν το στόμα», κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ