Επίθεση στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα από τον Ρουβίκωνα (pic)

Επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας. Πριν από λίγες ώρες, ο Ρουβίκωνας πέταξε τρικάκια και έγραψε συνθήματα στους τοίχους της οικίας όπου διαμένει ο Στέλιος Πέτσας.

Οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν πως ένας από την ασφάλεια του υπουργού παραλίγο να πατήσει ένα από τα μέλη του Ρουβίκωνα με το αμάξι του.

Σε ανάρτησή του ο Στέλιος Πέτσας κάνει λόγο για φασιστική επίθεση, καθώς την ώρα εκείνη ήταν στο σπίτι η ανήλικη κόρη του.

Αυτή είναι η σχετική ανάρτηση

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;