Επίθεση Γαβριήλ Σακελλαρίδη στον Τσίπρα: «Με την στάση του δεν έχει βοηθήσει τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ» (vid)

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο ως κόμμα με όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο και έχουν επικαθήσει επάνω στα προηγούμενα, υπογράμμισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής (13/9) στο Action 24.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη, έριξε μεγάλα «καρφιά» λέγοντας πως «κατάφερε να γίνει το καλύτερο άλλοθι για τον κ. Μητσοτάκη και ταυτόχρονα να εκφυλίσει την πολιτική και την Αριστερά… Ο χρόνος δεν έχει σταματήσει ένα χρόνο πριν».

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της (πρώτης) κυβέρνησης Τσίπρα και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς είπε πως «δεν με εντυπωσιάζει πια τίποτα με όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ», απαντώντας σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες που εισέπραξαν μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της Πέμπτης (12/9), έξω από την Κουμουνδούρου.

Ο κ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν συζητούν πολιτικά αλλά ποιος είναι πιο πρωθυπουργίσιμος ενώ σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του παρουσίας ανέφερε ότι «η φθορά του ΣΥΡΙΖΑ μας συμπαρασύρει όλους».

Σε ερώτηση για το τι θα κάνει ο Αλέξη Τσίπρας, απάντησε πως δεν γνωρίζει και συμπλήρωσε: «Έχει επιλέξει μια στάση σιωπής, η οποία όμως εργαλειοποιήθηκε, και από τον κ. Κασσελάκη στο αρχικό διάστημα, που την αξιοποίησε για να φτιάξει το αφήγημα περί υπονομευτών… Θα ήταν σημαντικό να είχε βάλει ο Αλέξης Τσίπρας τα πράγματα στη θέση τους, γιατί ήξερε ο κ. Τσίπρας αν ήταν πραγματικά υπονομευτές η κα Αχτσιόγλου, ο Χαρίτσης, ο Ηλιόπουλος και ούτω καθεξής. Θα μπορούσε να το κάνει τότε. Νομίζω με τη στάση σιωπής που επέλεξε, η πραγματικότητα είναι ότι δεν βοήθησε τα πράγματα να εξελιχθούν με έναν διαφορετικό τρόπο».

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε ακόμη ότι οι ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα ήταν «μεγαλύτερες το προηγούμενο διάστημα… Άλλο που σήμερα έφτασε ο κ. Κασσελάκης να τον θεωρεί υπονομευτή. Δεν μπορώ να υποδείξω, ούτε να βάλω στο μυαλό μου, τι θα κάνει ο Τσίπρας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ