Εξειδίκευση των μέτρων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Η εξειδίκευση των παρεμβάσεων, που εξήγγειλε από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζεται τις αμέσως επόμενες ημέρες σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τρίτη ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί κατά πληροφορίες με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και αύριο, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στο υπουργείο Υγείας από τους ‘Αδωνι Γεωργιάδη, Μάριο Θεμιστοκλέους και Ειρήνη Αγαπηδάκη με θέμα την εξειδίκευση των μέτρων για τα εισοδήματα των εργαζόμενων στο ΕΣΥ, αλλά και τους βασικούς μεταρρυθμιστικούς στόχους σε βάθος 3ετίας.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται συνέντευξη Τύπου από την υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη, την υπουργό Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη τον υπουργό Υγείας, ‘Αδωνι Γεωργιάδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Θάνο Πετραλιά για τη στήριξη της οικογένειας, με εξειδίκευση των μέτρων για το δημογραφικό ζήτημα, την αναμόρφωση των κοινωνικών επιδομάτων και την στήριξη των εργαζόμενων γονιών μέσω της καλύτερης σύζευξης της επαγγελματικής με την οικογενειακή ζωή.

Σύμφωνα πάντα με κυβερνητικές πηγές την Παρασκευή στις 13 Σεπτεμβρίου η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής, Σοφία Ζαχαράκη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για την εξειδίκευση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση του στεγαστικού ζητήματος.

Τέλος, την προσεχή Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου οι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης, Νίκος Παπαθανάσης, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Τάκης Θεοδωρικάκος και Όλγα Κεφαλογιάννη θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου σχετικά με την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης της επιχειρηματικότητας και της παραγωγικότητας των επιχειρήσεων στον πρωτογενή τομέα, στην μεταποίηση και στον τουρισμό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...