Εντολή Μαξίμου: «Φουσκώστε τα ποσοστά της Διαμαντοπούλου»

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι στρατηγική του Μαξίμου και οι συνταγές του δεν αλλάζουν ακόμη και αν κρίνονται αποτυχημένες εκ του αποτελέσματος.

Στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου και ενώ τόσο οι δημοσκόποι όσο και οι προσωρινοί ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου γνώριζαν ότι τα ποσοστά της ΝΔ θα κινούνταν κάτω από το 30%, είχε εκδοθεί ντιρεκτίβα προς του γκαλοπατζήδες ώστε να εμφανίζουν το κόμμα Μητσοτάκη πάνω από το 30% και σίγουρα κοντά στον στόχο που είχε θέσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός γύρω στο 33%. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών εξελίχθηκε σε ένα ακόμη φιάσκο για τους δημοσκόπους οι οποίοι εργάζονταν διαρκώς υπό πίεση.

Την ίδια συνταγή θα ακολουθήσει τώρα το σύστημα Μητσοτάκη στην περίπτωση των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ, για τις οποίες το ενδιαφέρον του Μαξίμου είναι πολύ μεγάλο, αφού θα κρίνουν πολλά για τις επόμενες εθνικές εκλογές. Η εμφάνιση της Άννας Διαμαντοπούλου, που είναι ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΚΗ, ως υποψήφιας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν είναι τυχαία. Και σίγουρα σε αυτό το πλαίσιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα την στηρίξει.

Έτσι, έχει δοθεί εντολή στους δημοσκόπους να την εμφανίσουν με τεράστια – δυσανάλογα της επιρροής της – ποσοστά. Ήδη εμφανίστηκε ένα 14% που τη φέρνει στην τρίτη θέση. Γελάει ο κόσμος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ