Εντολή Μαξίμου στα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα: «Παίξτε Απόστολο Λύτρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Αναμφίβολα η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα αποτελεί μια φρικιαστική υπόθεση, η οποία έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης με τον γνωστό ποινικολόγο να έχει ήδη πάρει το δρόμο για τη φυλακή.

Ωστόσο, οι υποθέσεις της κακοποίησης των γυναικών είναι πολύ σοβαρές για να γίνονται αντικείμενο μικροπολιτικής. Και όμως, στο Μαξίμου δεν επηρεάζονται από τη σοβαρότητα των καταστάσεων. Δηλαδή οι πολύ σοβαρές υποθέσεις δεν αναστέλλουν τον αντικειμενικό σκοπό της κυβέρνησης Μητσοτάκη που είναι να κοροϊδεύει τον κόσμο. Προσπαθούν να αξιοποιήσουν οτιδήποτε για να στρέψουν αλλού το βλέμμα της κοινής γνώμης, ενώ η κοινωνία βράζει κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η ΝΔ έχει ήδη υποστεί τρομακτική απώλεια εκλογικής δύναμης στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της ανασύνταξης που επιχειρεί το Μέγαρο Μαξίμου και ενώ τα βλέμματα είναι στραμμένα, σε πολιτικό επίπεδο, στην Κεντροαριστερά, η κυβέρνηση Μητσοτάκη με την επικοινωνιακή δύναμη πυρός που διαθέτει στα ΜΜΕ θα επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη.

Έτσι το Μαξίμου δίνει εντολή “Παίξτε Απόστολο Λύτρα, μέχρι να σβήσει ο ήλιος”. Θα ήταν καλό τα ΜΜΕ να ήταν πάντοτε “ευαίσθητα” απέναντι σε τόσο σοβαρές υποθέσεις, επειδή αυτός είναι ο ρόλος τους και όχι επειδή στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνει η κυβερνητική ντιρεκτίβα.

Τον αποπροσανατολισμό τον είδαμε χθες που καιγόταν ο τόπος στην Βάρης Κορωπίου. Θα τον ξαναδούμε. Εξάλλου η υπόθεση Λύτρα πουλάει σε ένα κοινό που ζητά αίμα. Και την ίδια ώρα, ενώ πρόσφατα είχαμε γυναικοκτονία έξω από αστυνομικό τμήμα, η κυβέρνηση παίρνει μέτρα κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Και τα ΜΜΕ τα πουλάνε, πουλάνε την πραμάτια που τους δίνουν…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ