Ενοχλούν οι ερωτήσεις για τα οικονομικά της καταχρεωμένης ΝΔ

«Τον ενοχλούν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο οι ερωτήσεις για τα οικονομικά της καταχρεωμένης ΝΔ και δεν μπορεί να το κρύψει», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σχετικά με σημερινές δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη.

«Έτσι και σήμερα, σε τηλεοπτική συνέντευξή του (Open), άρχισε να σφυρίζει αδιάφορα όταν ρωτήθηκε για τα ζητήματα που έχει θέσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο πρόεδρός του, ιδίως για την πρόταση να έρθει ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών(πρότεινε την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) να ελέγξει τα οικονομικά στοιχεία των κομμάτων σε χρονικό βάθος δεκαετίας», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Η καταφυγή του Π. Μαρινάκη σε έτοιμες δικαιολογίες, όπως τα περί κατάθεσης των ισολογισμών των κομμάτων στη Βουλή, δείχνει απλώς την αμηχανία του όταν τίθενται ζητήματα διαφάνειας. Όσο για τα περί προσπάθειας αντιπερισπασμού που καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πρόκειται περί αστείας δικαιολογίας, που ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει».

«Η συνεχής πίεση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για λήψη μέτρων για βελτίωση της ζωής των πολιτών, αλλά και η επιμονή μας για διαφάνεια στον δημόσιο βίο δεν είναι αντιπερισπασμός, είναι δημοκρατική απαίτηση», καταλήγει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...