Εμφύλιος στη «γαλάζια πολυκατοικία» μετά το χάος που προκάλεσε ο ανίκανος Μητσοτάκης – Βίντεο από τη ΝΔ κατά του Πατούλη (vid)

Το μπαλάκι ευθυνών λαμβάνει χαρακτηριστικά «εμφυλίου» στη Νέα Δημοκρατία με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να βρίσκεται στο στόχαστρο για την ανεπαρκή αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ένα 24ωρο από το επιτελικό φιάσκο στους δρόμους της Αττικής, άφησε αιχμές για τον τρόπο που έδρασε η Περιφέρεια μιλώντας για καθαρισμό δρόμων που δεν έγιναν σωστά.


Μιλώντας στον Alpha, ο Γιάννης Οικονόμου, στην αναφορά του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του καναλιού για τη Λεωφόρο Μαραθώνος και τη Λεωφόρο Κατεχάκη απάντησε πως «δεν είναι δρόμοι που είναι στην ευθύνη του κράτους» ενώ στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι «δείχνει» τον περιφερειάρχη, ανέφερε: «Κάθε δρόμος έχει τον δικό του υπεύθυνο. Οφείλουν οι υπεύθυνοι να εξηγήσουν τι δε δούλεψε σωστά και δεν ανταποκρίθηκαν με την επάρκεια που έπρεπε απέναντι σε αυτά τα πράγματα».


Στη «γαλάζια πολυκατοικία», ο Περιφερειάρχης Αττικής μοιάζει πλέον να βρίσκεται ξεκάθαρα στο στόχαστρο αν αναλογιστεί κανείς πως το account στο Twitter με το όνομα «Ομάδα Αλήθειας» (απηχεί τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας) ετοίμασε ένα βιντεάκι που «καρφώνει» τον Γιώργο Πατούλη και την ετοιμότητα της Περιφέρειας Αττικής.

ΠΗΓΗefsyn.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...