Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ στο Κολωνάκι

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης με γκαζάκια έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής η οικία του πρώην προέδρου του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, Χρήστου Παπαδημητρίου, στο Κολωνάκι.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια και κροτίδες.

Την υπόθεση ερευνά η Κρατική Ασφάλεια, η οποία έχει ξεκινήσει προανάκριση. Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και συλλέγουν μαρτυρίες από κατοίκους, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διέσυραν δημόσια τον Φάμελλο στην Βαρβάκειο για το πραξικόπημα κατά Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Στέλεχος του Mega Channel έριξε την Αναστασία Γιάμαλη στα «σκυλιά» – Δεν έχει προηγούμενο ο διασυρμός (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σας...