ΕΚΤΑΚΤΟ: Ραγδαίες εξελίξεις με Γιάννη Αλαφούζο και Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, θα έχει άμεσα συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας Φατίχ Τερίμ μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που οδήγησαν το τριφύλλι από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση.

Αυτή τη στιγμή, αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει ούτε τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο ούτε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson τότε η ομάδα δεν θα παίξει στα Κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν και αυτό το γεγονός φαίνεται πως φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με social post του Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου (πρόκειται για τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε τον “γάμο” των δύο πλευρών τον Δεκέμβριο), ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ για μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.

Ο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα επισημαίνει μάλιστα πως «το διαζύγιο είναι πολύ κοντά» δείχνοντας πως άπαντες στην Τουρκία έχουν αντιληφθεί πως η συνεργασία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φατίχ Τερίμ είναι δύσκολο να κρατήσει ως τον τελικό του στις 25 Μαΐου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...