Εκτέλεση των 6 στη Λούτσα: Θρίλερ με άνδρα που τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και είπε πως ξέρει τους δολοφόνους

Σε «κόκκινο» συναγερμό τέθηκε η Ελληνική Αστυνομία καθώς σήμερα τα ξημερώματα ένας άνδρας τηλεφώνησε στις αρχές και ανέφερε πως γνωρίζει ποια άτομα κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία των έξι Τούρκων στη Λούτσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο άνδρας που τηλεφώνησε είναι και αυτός Τούρκος. Μάλιστα, ο άγνωστος εξέφρασε φόβους για την ζωή του και ζήτησε προστασία από την αστυνομία. Επίσης έδωσε στα στελέχη της αστυνομίας την διεύθυνσή του.

Ο άνδρας πήγε στα κεντρικά της Αστυνομίας όπου εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν έχει και ο ίδιος κάποια εμπλοκή με τις δολοφονίες.

Η έρευνα της αστυνομίας για την διαλεύκανση του εγκλήματος συνεχίζεται. Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 32χρονος στο αεροδρόμιο λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Ο νεαρός είχε προηγουμένως παγιδεύσει τα θύματα όπως διαπιστώθηκε από τις συνομιλίες που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ένα από αυτά.

Επίσης, είχε υποσχεθεί στους έξι Τούρκους πως θα τους πήγαινε στο αεροδρόμιο για να φύγουν από τη χώρα αλλά τελικά τους μετέφερε στο σημείο που εκτελέστηκαν.

Ο 32χρονος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με έναν 28χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Το μακελειό στη Λούτσα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου. Οι Τούρκοι, ηλικίας 20 έως 30 ετών, δολοφονήθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες. Στο σημείο είχαν εντοπιστεί 25 κάλυκες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ