Εκείνοι που «χτυπούν» τον Στέφανο Κασσελάκη τρέμουν τις αποκαλύψεις για μαύρο χρήμα από συγκεκριμένο ολιγάρχη – Τι συνέβη από το 2019 (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, οι εξελίξεις δηλαδή μετά το πραξικόπημα της κομματικής γραφειοκρατίας σε βάρος του εκλεγμένου από τη βάση προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανου Κασσελάκη θα ανοίξουν το Κουτί της Πανδώρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πολιτικό – επιχειρηματικό – εκδοτικό σύμπλεγμα συμφερόντων που επιχειρεί στην παρούσα συγκυρία να “χτυπήσει” τον Στέφανο Κασσελάκη και να τον αποδομήσει ολοκληρωτικά τρέμει τις αποκαλύψεις που έρχονται για μαύρο χρήμα και χρηματοδότηση από συγκεκριμένο ολιγάρχη.

Προσέξτε θα φρίξετε με όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα έχουν στον πυρήνα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν ή βρίσκονται πολύ ψηλά στην κομματική ιεραρχία.

Σε αυτή τη βάση ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η παρέμβαση του Γιώργου Κύρτσου, ο οποίος σε παρέμβασή του σημειώνει τα ακόλουθα:

Το νέο δράμα έχει να κάνει με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτοί που απέπεμψαν τον Κασσελάκη άρχισαν υποτιθέμενες αποκαλύψεις για το πως έρριξε έξω το κόμμα.(Δημοκρατία).
Χτυπάνε πρώτοι γιατί φοβούνται αποκαλύψεις Κασσελάκη για μαύρο ταμείο και χρηματοδότηση από συγκεκριμένο ολιγάρχη.
Δεν ξέρω αν κάνουν σωστά η προκαλούν την τύχη τους.
Κόμμα,ΜΜΕ πάντως,
άρχισαν να πέφτουν έξω μετά την ήττα του 2019,
όταν διάφοροι κρατικοδίαιτοι που έχασαν την εξουσία,
αποφάσισαν να γίνουν κομματικοδίαιτοι.
Μια ματιά στο μισθολόγιο των κομματικών ΜΜΕ μετά το 2019 λύνει όλες τις απορίες.


Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Το νέο δράμα έχει να κάνει με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που απέπεμψαν τον Κασσελάκη άρχισαν υποτιθέμενες αποκαλύψεις για το πως έρριξε έξω το κόμμα.(Δημοκρατία). Χτυπάνε πρώτοι γιατί φοβούνται αποκαλύψεις Κασσελάκη για μαύρο ταμείο και χρηματοδότηση από συγκεκριμένο ολιγάρχη. Δεν ξέρω αν κάνουν σωστά η προκαλούν την τύχη τους. Κόμμα,ΜΜΕ πάντως, άρχισαν να πέφτουν έξω μετά την ήττα του 2019, όταν διάφοροι κρατικοδίαιτοι που έχασαν την εξουσία, αποφάσισαν να γίνουν κομματικοδίαιτοι. Μια ματιά στο μισθολόγιο των κομματικών ΜΜΕ μετά το 2019 λύνει όλες τις απορίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ