Εικόνα διάλυσης στην Ελληνική Λύση – Πυρά Μυλωνάκη μετά την αποχώρηση – «Ψεύτες για μια καρέκλα» απαντά ο Βελόπουλος

“Πυρά” κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, εξαπέλεισε σχεδόν ένα 24ωρο μετά την αποχώρησή του από το κόμμα ο Αντώνης Μυλωνάκης, υποστηρίζοντας ότι «το εύκολο ήταν να με βγάλουν αποστάτη».
«Ψεύτες για μια καρέκλα», «προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να προδώσουμε τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους», απάντησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, στη σκιά των δύο αποχωρήσεων από το κόμμα και όσα ακούγονται.
Το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει στηθεί σκηνικό διάλυσης στην Ελληνική Λύση, αφού μετά την πρώτοτυπη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας να στείλει σε άλλες εκλογικές περιφέρεις τους τρεις βουλευτές που φέρονται ως συνομιλητές της ΝΔ, αποχώρησε από το κόμμα η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, αλλά και ο Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος με δήλωσή του έκανε γνωστό πως αρνείται να κατέλθει υποψήφιος σε άλλη εκλογική περιφέρεια από εκείνη που εκλεγόταν.Στον αντίποδα ο Απόστολος Αβδελάς αποδέχθηκε την υποψηφιότητά του στα Γρεβενά.

Βελόπουλος: Ψεύτες για μια καρέκλα – Μόνοι θα πάμε μέχρι τέλους

«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να προδώσουμε τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους», απαντά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος με ανάρτησή του στο twitter, στη σκιά των δύο αποχωρήσεων από το κόμμα και όσα ακούγονται.
«Προτιμούμε να αποχωρήσουμε από την πολιτική, παρά να ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ τους ψηφοφόρους, κάνοντας ανίερες συμμαχίες με διεφθαρμένους, πολιτικά…. “σκουπίδια” και ψεύτες για μια καρέκλα! Καμία σκιά στην Ελληνική Λύση.! Μόνοι θα πάμε μέχρι τέλους!», τονίζει ο κ. Βελόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

Ο Στέφανος Κασσελάκης κερδίζει ξανά την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα σενάρια των δημοσκόπων

Ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται στις δημοσκοπήσεις και είναι ο...