«Είναι φοβισμένος»: Η πρώτη αντίδραση του 22χρονου που δέχθηκε επίθεση από τον Αυγενάκη

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο 22χρονος υπάλληλος το αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο οποίος δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε:

«Ήταν εκτός εαυτού. Με εξύβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Σύμφωνα με το νεαρό, το περιστατικό έχει καταγραφεί εκτός από την κάμερα του αεροδρομίου και από κινητά συναδέλφων του οι οποίοι βρίσκονται εκείνη την στιγμή μπροστά τα οποία αναμένεται να τα καταθέσουν στις αστυνομικές αρχές.

Ο πρόεδρος της ΟΣΕΥΠΕ Κώστας Διαμαντής ανέφερε στην εκπομπή πως το συνολικό βίντεο με το συμβάν είναι επτά λεπτά και δείχνει τον πρώην υπουργό της ΝΔ να είναι σαν «ταύρος εν υαλοπωλείω».

Ο ίδιος ανέφερε πως ο υπάλληλος είναι φοβισμένος ακόμα και τώρα που το θέμα έχει προκαλέσει σάλο λόγω της εξουσίας του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος μπορεί ακόμα και τώρα να προκαλέσει πρόβλημα στην δουλειά του!

Κατέθεσε μήνυση ο υπάλληλος κατά του Λευτέρη Αυγενάκη

Μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπάλληλος της εταιρείας στο αεροδρόμιο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» που δέχτηκε απρόκλητη επίθεση.

Μετά και από την παρέμβαση του εισαγγελέα, ο 22χρονος εργαζόμενος που όπως φαίνεται και στο βίντεο-ντοκουμέντο που ήρθε στο φως, δέχτηκε χτύπημα από τον Λευτέρη Αυγενάκη,την περασμένη Παρασκευή, κατέθεσε μήνυση που αφορά τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Μετά από την προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο εργαζόμενος κλήθηκε σήμερα να καταθέσει και προέβη σε μήνυση.

Σημειώνεται ότι για τα αδικήματα που έχουν καταγγελθεί και φορούν βία κατά υπάλληλου, διατάραξη λειτουργίας κοινωφελούς επιχείρησης, παράνομη βία και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για την εξυπηρέτηση κοινού οφέλους, είναι πλημμελήματα για τα οποία οι αρχές δεν θα μπορούσαν να κινήσουν την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ παράλληλα ο Λ. Αυγενάκης καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....