Είναι οριστικό: Πότε ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Στέφανος Κασσελάκης – Το βίντεο είναι έτοιμο (vid)

Την Παρασκευή θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ανέφερε σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη, προσθέτοντας πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν με βίντεο.

«Έχει γυρίσει το βίντεο» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η κ. Τζάκρη εξαπέλυσε βολές κατά των άλλων υποψηφίων για την αρχηγία αλλά και κατά των «87». «Χθες ανακοίνωσε (σ.σ. την υποψηφιότητά του) ο κ. Φαραντούρης, που είναι η τρίτη υποψηφιότητα από τους 87. Αυτό που όλοι ψυλλιαζόμασταν, ότι αυτό είναι μια ετερόκλητη συμμαχία αποδείχθηκε στην πράξη και επιβεβαιώνεται. Αυτές οι συνασπισθείσες δυνάμεις της γραφειοκρατίας είχαν αυτή τη δυστοκία να καταλήξουν σε έναν κοινό υποψήφιο, κάτι που σημαίνει ότι περισσότερο τους ένωσε η εχθρότητα για τον κ. Κασσελάκη παρά κάτι καλό».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...