Είναι επίσημο: Ο Γιάννης Αλαφούζος έκλεισε το deal – Το παρασκήνιο με τον Μένιο Φουρθιώτη

Τον Ιούλιο του… 2022 έγινε η μεταβίβαση, τώρα επικυρώθηκε! Και επισήμως στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου πέρασε λοιπόν ο Happy 104 (που εκπέμπει ήδη εδώ και ενάμισι χρόνο).

Όπως μεταδίδει ο Νίκος Μποζιονέλος στο dailymedia.com.gr ο ΕΣΡ ενέκρινε ομόφωνα την μεταβίβαση του πρώην Party FM από την εταιρεία «Party FM Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.», συμφερόντων του Μένιου Φουρθιώτη, στην «Μουσική Ψυχαγωγική Ραδιοφωνική Μονοπρόσωπη Α.Ε.» που είναι θυγατρική του ομίλου ΣΚΑΪ. Το κόστος; 196.600 ευρώ, χωρίς τα χρέη του που και εκείνα τα ανέλαβε η νέα ιδιοκτησία – εξ ου και έφτασε γύρω στο… 800άρι.

Στην ακρόαση για την μεταβίβαση του σταθμού παρέστη και ο πρώην ιδιοκτήτης του, ο Φουρθιώτης μαζί με τον δικηγόρο του, έχοντας ήδη καταθέσει δύο εξώδικες δηλώσεις-διαμαρτυρίες κατά της αγοράστριας εταιρείας. Ως προς αυτό, το ΕΣΡ δήλωσε αναρμόδιο και τους παρέπεμψε στα αρμόδια δικαστήρια.

Προ μηνών ο Φουρθιώτης ζητούσε δημοσίως να του επιστραφεί η συχνότητα των 104, ενώ είχε κάνει μέχρι και «έφοδο» στο κέντρο εκπομπής του Υμηττού, προκειμένου να εισέλθει στις εγκαταστάσεις του σταθμού…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ