Δύο ημέρες από το Μαξίμου τηλεφωνούν σε δημοσιογράφους και τους διατάζουν να κάνουν επιθέσεις σε Καραμανλή και Σαμαρά

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Δεν έχει προηγούμενο ο πανικός που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τον δημόσιο διασυρμό που υπέστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη, “οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή”.

Αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι η σάρα και η μάρα της ελληνικής δημοσιογραφίας, οι αγράμματες ντουντούκες και γραφίδες της ενημέρωσης και τα τζουκ μποξ των ΜΜΕ από προχθές ξεκίνησαν ομαδικές επιθέσεις στους δύο πρώην πρωθυπουργούς.

Τα κείμενα που γράφονται είναι πανομοιότυπα και αδυνατώ να πιστέψω ότι οι κακόμοιροι υπάλληλοι των εφημερίδων και των ιστοσελίδων είχαν την ίδια ακριβώς ιδέα, δηλαδή να επιχειρήσουν με τα ίδια επιχειρήματα να αποδομήσουν και να απαξιώσουν τις πύρινες ομιλίες των Καραμανλή και Σαμαρά.

Μα, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, αν στο Μέγαρο Μαξίμου – ειδικά μετά την πρόσφατη συντριβή της ΝΔ στις ευρωεκλογές – δεν είχαν πανικοβληθεί, δεν θα τηλεφωνούσαν, όπως με πληροφορούν, δύο ημέρες από το Μέγαρο Μαξίμου στα δημοσιογραφάκια που συντάσσουν τα λιβελλογραφήματα, για να τους υπαγορεύουν το περιεχόμενο των άθλιων επιθέσεων. Και το χειρότερο; Διατάζουν τους δημοσιογράφους. Και το ακόμη χειρότερο; Εκείνοι σκύβουν το κεφάλι και ξεφτιλίζονται πρόθυμα. Ταυτόχρονα, οι πανικόβλητοι του Μαξίμου ενεργοποιούν και τον στρατό τον τρολ, τον στρατό της γαλάζιας υπόγας, τα κακόμοιρα αυτά παιδάκια που χάνουν το χρόνο τους για μία τυρόπιτα, για να συνδράμει κι εκείνος στην απόπειρα αποδόμησης και απαξίωσης των Καραμανλή και Σαμαρά.

Δυστυχώς, για το Μέγαρο Μαξίμου, αυτά που θα συμβούν στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι τις εθνικές εκλογές, που το πιθανότερο είναι να διενεργηθούν το 2025, δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...