«Διώξε τη Λινού και τη Γεροβασίλη…» – Το μήνυμα της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη – Οργή για τον Τσίπρα (pics)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αν περιηγηθείτε στο social media των χρηστών που έχουν ως σημείο αναφοράς τον ΣΥΡΙΖΑ θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας την τεράστια οργή που εκδηλώνεται για τρία πρόσωπα: Την Αθηνά Λινού, την Όλγα Γεροβασίλη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα τρία αυτά πρόσωπα έχουν απαξιωθεί ολοκληρωτικά στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου. Για την Αθηνά Λινού, ο κόσμος πιστεύει ότι, συμμετείχε σε προβοκάτσια σε βάρος του Παύλου Πολάκη και για λογαριασμό εξωθεσμικών συμφερόντων, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου.

Η Όλγα Γεροβασίλη αντιμετωπίζεται ως η επικεφαλής της νέας φουρνιάς υπονομευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν θέσει ως αντικειμενικό σκοπό την αποσταθεροποίηση της νέας ηγεσίας του κόμματος, δηλαδή του Στέφανου Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη

Ο δε Αλέξης Τσίπρας, όπως αποδείχτηκε και στο τελευταίο συνέδριο που επιχείρησε την πραξικοπηματική ανατροπή του Στέφανου Κασσελάκη, έχει καταγραφεί στη συλλογική συνείδηση του προοδευτικού κόσμου ως ο ενορχηστρωτής της διαδικασίας υπονόμευσης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να αποσταθεροποιηθεί, να αποκαθηλωθεί και να ανοίξει τελικά ο δρόμος για την επιστροφή του στην κεντρική πολιτική σκηνή με όχημα το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, η ιδρυτική διακήρυξη της οποίας συντάσσεται σε επιχειρηματικά γραφεία και στα γραφεία των τραπεζιτών.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Στέφανο Κασσελάκη

Στα social media διατυπώνεται με ξεκάθαρο τρόπο πλέον το εξής αίτημα: «Στέφανε διώξε τη Λινού και τη Γεροβασίλη…».

Δείτε αναρτήσεις:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ