Διασυρμός: Η Έλενα Ακρίτα θύμισε την απρέπεια του Μπάμπη Παπαναγιώτου με τη χυδαία ειρωνία για την μητέρα που έκλαιγε (pic)

Οι κόντρες που δημιουργούνται στη δημοσιογραφία λόγω της πολιτικής και αντίστροφα, καλά κρατούν ακόμα και ανάμεσα σε πρώην συναδέλφους. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είδαμε από την ανάρτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, και αφορούσε τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ανέλαβε σύμβουλος έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου, μίας εφημερίδας που παραδοσιακά πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία. H Έλενα Ακρίτα του ευχήθηκε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, θυμίζοντας ένα από τα παλιά tweet του δημοσιογράφου ο οποίος εδώ και χρόνια χρησιμοποιεί τα social media με πιο επιθετικές και ειρωνικές αναρτήσεις και σχόλια υπερασπιζόμενος συγκεκριμένο κόμμα.

Στην ανάρτησή της θύμισε το απρεπές και με έλλειψη ενσυναίσθησης tweet του δημοσιογράφου, ο οποίος ειρωνευόταν μία μητέρα που έκλαιγε γιατί δεν μπορούσε να πάρει παιχνίδια στο παιδί της, επειδή ήταν άνεργη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά. Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου είχε απαντήσει στη μητέρα «Σκουπίστηκες;».

Στην φωτογραφία με το screenshot, η Έλενα Ακρίτα έγραψε:

«Καλή επιτυχία στον Μπάμπη Παπαναγιώτου που ανέλαβε σύμβουλος έκδοσης του Ελεύθερου Τύπου. Αναμφίβολα, η συμβολή του θα είναι καθοριστική στην αναβάθμιση της ποιότητας της εφημερίδας».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...