Χτυπήματα στον Τσίπρα μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ: Στοχευμένες διαρροές ότι μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος επέβαλε την Πόπη Τσαπανίδου – Κατηγορούν τον πρόεδρο Αλέξη για συναλλαγή

Εξετάζεται ως ανακριβής η διαρροή ότι μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος επέβαλε την Πόπη Τσαπανίδου στη νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μπορεί ο σύντροφός της να συνδέεται με τον συγκεκριμένο όμιλο, αλλά οι σχέσεις δεν ποινικοποιούνται.

Βέβαια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του radar.gr, οι εκφραστές της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να θέσουν το θέμα της Τσαπανίδου στο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, όταν με το καλό συνεδριάσει.

Πρόκειται να υποστηρίξουν ότι δεν μπορεί να υπερασπίζεται τη γραμμή ενός αριστερού κόμματος μια δημοσιογράφος που είχε μεγάλη διαδρομή στα κανάλια της διαπλοκής και το κυριότερο ότι προπαγάνδιζε αισχρά τις μνημονιακές θέσεις, φτάνοντας σε σημείο να προβαίνει ακόμη και σε άθλιους χαρακτηρισμούς για τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για συναλλαγή, επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενη τοποθέτηση της Πόπης Τσαπανίδου σε εκλογική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ