Σοκαριστικό βίντεο με επίθεση του Ξανθού στον ΣΥΡΙΖΑ: «Γηρασμένο κόμμα» – Ρουκέτες για την επικοινωνία της Κουμουνδούρου (vid)

Ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, σχολίασε την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους και ειδικά σε όσους εργάζονται στο χώρο της Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθός, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «Είμαστε ένα κόμμα γηρασμένο, δεν έχουμε νέους ανθρώπους. Φανταστείτε στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ (σ.σ. ‘Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς) δεν είχαμε κανένα ειδικευόμενο γιατρό να κατεβάσουμε στο ψηφοδέλτιο μας. Είχαμε κάποιους ελάχιστους επικουρικούς, ελάχιστους επιμελητές β΄ και οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν διευθυντές, άνθρωποι υπό συνταξιοδότηση».

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απογευματινή», ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε για γερασμένο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στην ανυπαρξία επικοινωνιακής πολιτικής. Συγκεκριμένα, ο Ξανθός χαρακτήρισε «τραγική» την επικοινωνιακή επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην υπεροπλία της ΝΔ, άφησε σαφέστατα να εννοηθεί πως η περίφημη διεύρυνση προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ήταν μια τρύπα στο νερό, καθώς στόχο είχε την προσέλευση μελών μιας χρήσεως, αλλά δεν οδήγησε μετά το συνέδριο στην ενδυνάμωση της «κοινωνικής δικτύωσης» του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ίδια ομιλία, ο πρώην υπουργός επισήμανε την «κοινωνική ανυπαρξία» του ΣΥΡΙΖΑ και στο μέτωπο της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης. Απευθυνόμενος στους συντρόφους του, είπε: «Αυτό είναι θέμα σε μεγάλο βαθμό, ανθρώπινου δυναμικού. Είμαστε ένα κόμμα γερασμένο, δεν έχουμε νέους ανθρώπους. Φανταστείτε, στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ δεν είχαμε, νομίζω, κανέναν ειδικευόμενο γιατρό να κατεβάσουμε στο ψηφοδέλτιό μας. Είχαμε κάποιους ελάχιστους επικουρικούς, ελάχιστους επιμελητές Β’ και οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν διευθυντές, άνθρωποι υπό συνταξιοδότηση».

Το βίντεο από την ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή», Γιάννη Κουρτάκη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...