Σκληρή νέα επίθεση Μητσοτάκη στον Μαρινάκη – Σοκαριστικές καταγγελίες

Νέα επίθεση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά του μέχρι πρότινος βασικού στηρίγματος της κυβέρνησης στα media και στον επιχειρηματικό κόσμο, Ευάγγελου Μαρινάκη, μεταξύ άλλων και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ομιλία του στην Πλιτική Επιτροπή του κόμματος!

Τον φωτογράφισε ως «εξωθεσμική δύναμη που επιδιώκει την ανατροπή της κυβέρνησης» αλλά «εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε» λες και ο Ε.Μαρινάκης είναι ή ήταν ΣΥΡΙΖΑ!

Και είπε ακόμα ότι: «Ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου έχει ενοχλήσει πολλούς. Εξωθεσμικά συμφέροντα που κάποτε επηρέαζαν την πορεία της χώρας. Αυτά τα κέντρα θα ήθελαν πολύ έναν πρωθυπουργό αδύναμο».

Είπε ότι οι δημοσίευση των λιστών με τους παρακολουθούμενους «επιδιώκουν να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ»!


Τα σημαντικότερα σημεία της ομιλίας του:

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές το 2023 και πρόσθεσε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι πολίτες «θα φράξουν το δρόμο σε μια δεύτερη φορά στη συμφορά και δίνοντας δεύτερη φορά ισχυρή εντολή για σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια».
Είναι αλήθεια ότι ποτέ άλλοτε η πατρίδα μας δεν αντιμετώπισε σε τόσο μικρό χρόνο τόσες μεγάλες διαδοχικές η και ταυτόχρονες κρίσεις. Κι όμως μέσα σε αυτό το ασταθές περιβάλλον η ελληνική κοινωνία και οικονομία όχι μόνο έμειναν όρθιες αλλά μετέτρεψαν τις δυσκολίες σε ευκαιρίες και προόδευσαν.
Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι τρία είναι τα μέτωπα μπροστά μας προς τις κάλπες:
Το πεδίο των εθνικών θεμάτων με έναν πόλεμο στην καρδιά της ηπείρου μας και έναν απρόβλεπτο γείτονα.
Η εσωτερική κατάσταση στη χώρα. Και πάλι η εισαγόμενη κρίση επιχειρείται να φανεί ως εγχώρια. Οι δυσκολίες που μας πολιορκούν από έξω, εδώ γεφυρώνονται από εξωγενή κέντρα. Ο δραστικός εκσυγχρονισμός του τόπου έχει ενοχλήσει πολλούς. Εξωθεσμικά συμφέροντα που κάποτε επηρέαζαν την πορεία της χώρας.
Αυτά τα κέντρα θα ήθελαν πολύ έναν πρωθυπουργό αδύναμο, ελεγχόμενο. Επιδιώκουν ρήξη στις σχέσεις εμπιστοσύνης ανάμεσα στην πολιτεία και τους πολίτες και τη διαμόρφωση αρρωστημένης κατάστασης. Μάλιστα, ήδη μας δείχνουν τα δόντια τους, αλλά εμείς οι νεοδημοκράτες δεν μασάμε.
Χαρακτήρισε την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων ως «εισαγόμενη κρίση» και ισχυρίστηκε ότι «Ο κ. Ερντογάν θα ήθελε απέναντί του τον κ. Τσίπρα. Όμως έχει εμένα. Και έχει εμένα γιατί με επέλεξε ο ελληνικός λαός και κανείς άλλος».
Συνειδητά μπερδεύουν νόμιμες επισυνδέσεις μιας κρατικής υπηρεσίας ασφάλειας με κακόβουλα λογισμικά, που μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε. Και επιχειρούν να πείσουν, για ποιο πράγμα άραγε; Ότι δεν είχα άλλη δουλειά, από το να ακούω τους υπουργούς μου, τις γυναίκες τους; Τη γραμματέα μου; Ηθοποιούς; Ούτε καν τους πολίτικους μου αντιπάλους;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...