Παρέμβαση Άδωνη στη δικαιοσύνη – «Τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι αθώα» (vids)

Τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ θα τα υπερασπιστώ ο ίδιος στο δικαστήριο διότι θεωρώ ακράδαντα ότι είναι αθώα» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις συνέκρινε το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ με την δίωξη του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη.

Επιπλέον ισχυρίστηκε ότι στη ΝΔ σέβονται το τεκμήριο της αθωότητας «εμείς σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας είτε η υπόθεση αφορά το ΚΕΕΛΠΝΟ είτε τον κ. Βαξεβάνη. Δεν θα τολμούσα να γράψω ύβρεις για κάποιον που τον καλεί ο εισαγγελέας. Γιατί; Γιατί εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς».

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Παύλος Πολάκης και σύσσωμοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασαν άμεσα στα όσα ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η υπόθεση Βαξεβάνη είναι στημένη «επειδή τα χρήματα τα πήραν πολιτικοί και υπηρεσιακοί στην Ελλάδα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι στις ΗΠΑ η Novartis πλήρωσε 350 εκατ. δολάρια. «Γιατί δεν ζητάς από την κυβέρνησή σου να απαιτήσει από την Novartis να επιστρέψει τα λεφτά;», διερωτήθηκε με νόημα απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε και μέσα σε ντελίριο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εσείς στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είστε κάτι σαν «Δρ. Τζέκιλ και κ. Χάιντ. Ο κ. Τσίπρας έγραψε στο Documento άρθρο, υπερασπίστηκε τον κ. Βαξεβάνη και κατηγόρησε την Δικαιοσύνη ως υποχείριο της κυβέρνησης». «Η εισαγγελική παραπομπή είναι καταδίκη; Αν είναι καταδίκη έχει καταδικαστεί και ο κ. Βαξεβάνης. Εγώ για την περίπτωση του κ. Βαξεβάνη δεν έκανα ούτε tweet. Γιατί σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας», είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...