Ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτει το βρόμικο σχέδιο κυβέρνησης Μητσοτάκη και διαπλοκής: «Η προανακριτική αποτελεί επιλογή εκδίκησης για την αδειοδότηση των καναλιών»

Την επιλογή της κυβέρνησης να εκδικηθεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ – μέσω της προανακριτικής σε βάρος του – για την αδειοδότηση των καναλιών τόνισε ο Νίκος Παππάς

«Είμαστε ενώπιον μιας επιλογής εκδίκησης απέναντι στην κεντρική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο και να διασφαλίσει χρήματα για το δημόσιο», ανέφερε ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και βουλευτής Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών, μιλώντας Στο Κόκκινο, σχετικά με την εξέλιξη της προανακριτικής.

Αφού, σημείωσε ότι πρόκειται για την πιο σύντομη προανακριτική, που η πλειοψηφία κλείνει άρον-άρον, θεωρώντας ότι δεν χρειάζεται να καταθέσουν άλλοι μάρτυρες, επεσήμανε: «Αυτοί που τούτο τον καιρό κάνουν απευθείας αναθέσεις με τη σέσουλα, ψάχνουν να βρουν σκιές στο δικό μας κρυστάλλινο πλαίσιο αδειοδότησης, το οποίο έχει περάσει τα φίλτρα τόσο του ΕΣΡ όσο και του ΣτΕ».

Όπως τόνισε, συνομιλώντας με την Μαρίνα Μάνη και τον Χρυσόστομο Λουκά, «η ΝΔ πάσχισε, ανεπιτυχώς, να βρει σκιές, ποντάροντας τα λεφτά της σε έναν αποτυχόντα του διαγωνισμού, για τον οποίο υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις για την επιστροφή των 3 εκατ. ευρώ. Προσωπικά, σε ό,τι αφορά την αδειοδότηση των καναλιών, έκανα το καθήκον μου και απέναντι στη συνείδησή μου, απέναντι στη παράταξή μου και κυρίως απέναντι στο δημόσιο συμφέρον».

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στο χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα», που τον τοποθετούσε – φωτογράφιζε ως αποδέκτη των 3 εκατ. ευρώ, παρά την αναλυτική  περιγραφή της έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδας, που έλεγε ότι τα χρήματα κατέληξαν στις εταιρείες του κ. Καλογρίτσα και από εκεί στην κάλυψη υποχρεώσεων αυτών.

«Ζητώ από “Τα Νέα”, που περιέγραψαν τη διαδρομή του χρήματος με μια κάκιστη αποτύπωση και διαστρέβλωση των στοιχείων της ΤτΕ, να διορθώσουν. Η εφημερίδα έχει λάβει την επιστολή μου, περιμένω τη δημοσίευσή της. Επιφυλάσσομαι όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου, όπως ακριβώς κάναμε και με το “σβήσε-γράψε” των πρακτικών των συνεδριάσεων από τον πρόεδρο της Επιτροπής», είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η νέα παρέμβαση του Μανώλη Κοττάκη για το sms της Μαρέβας Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Του Μανώλη Κοττάκη Η «Εστία» κυκλοφορεί 148 χρόνια και είναι...

Τσιρίδες και ουρλιαχτά μέσα στη νύχτα από τα οικόσιτα του Μητσοτάκη για την Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει Θλίψη και οίκτος για δημοσιογράφους και τρολς...

Δημοσκόπηση – σοκ για το SMS της Μαρέβας στον Μαρινάκη (pic)

Η αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής αλλά και το...

Η μεγάλη έκπληξη: Δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Όπως σας έγραψα...