Οι μάσκες έπεσαν: Ο Πρετεντέρης αποκάλυψε ποιοι κρύβονται πίσω από τον πόλεμο κατά του Κώστα Καραμανλή (pic)

Τα τελευταία 15 χρόνια ο πόλεμος που έχει εξαπολυθεί κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή δεν έχει προηγούμενο. Είτε ως πρωθυπουργός, είτε ως αντιπολίτευση, ο Καραμανλής δεχόταν και δέχεται έναν μεθοδικό και συντεταγμένο πόλεμο με σκοπό την δολοφονία του χαρακτήρα του.

Βρώμικα χτυπήματα, τερατολογίες, θεωρίες συνωμοσίας, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν παράτησε ποτέ ούτε τον «επίτιμο», ούτε τον «δελφίνο», όπως έκαναν οι προκάτοχοί του.

Από τους απίστευτους ισχυρισμούς περί δήθεν πρόσληψης 800.000 δημοσίων υπαλλήλων από την κυβέρνηση του, το Βατοπέδι, τα δομημένα ομόλογα, εώς τον μύθο του «Τσιπροκαραμανλισμού» και τους σημερινούς αλαλαγμούς για τις «μαύρες σακούλες στην Ηλεία», τα χτυπήματα κατά του Κώστα Καραμανλή δείχνουν ότι υπάρχει ένα «αόρατο κέντρο» το οποίο προσπαθεί όχι μόνο να εξοντώσει πολιτικά τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά να διαλύσει και την υστεροφημία του.

Ευτυχώς, ήρθε ο Γιάννης Πρετεντέρης για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να τραβήξει την κουκούλα από το αόρατο αυτό κέντρο το οποίο εσχάτως παίζει τα ρέστα του για να διατηρήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην θέση του πρωθυπουργού, αφού μόχθησε σκληρά προκειμένου να τον εκλέξει.

3812283E 1703 4C44 AFF4 BBD3DD1A3CAE
Η αποκάλυψη του Γιάννη Πρετεντέρη

Ο Κώστας Καραμανλής πρέπει να εξοντωθεί, το όνομα του πρέπει να αμαυρωθεί, ώστε να μην βρεθεί άλλος πρωθυπουργός που θα τολμήσει να συγκρουστεί με την διαφθορά, την διαπλοκή και τους περιβόητους νταβατζήδες, που όπως αποδεικνύεται, είναι τα πραγματικά αφεντικά στη χώρα.

Ο «βασικός μέτοχος», αυτή η ιστορική πρωτοβουλία της κυβέρνησης Καραμανλή δεν πρέπει ποτέ να επαναληφθεί. Προκειμένου αυτό να επιτευχθεί, όχι Μητσοτάκηδες θα τοποθετούν στην θέση των πρωθυπουργών οι διαπλεκόμενοι, αλλά ακόμα και μια σκέτη καρέκλα, αρκεί να την ελέγχουν.

Το σημερινό άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη, δεν αποκωδικοποιεί απλώς την ιστορία, γράφει ιστορία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ