Καλογρίτσας: «Εγώ έκανα γραμματέα της ΚΝΕ τον Θεοδωρικάκο»

Νέες πτυχές της στενής του σχέσης με τον τέως υπουργό Εσωτερικών αποκάλυψε στην Προανακριτική ο Χρήστος Καλογρίτσας, αναφέροντας ότι ο ίδιος τον έκανε γραμματέα της ΚΝΕ.


«Εγώ έκανα γραμματέα της… ΚΝΕ τον Θεοδωρικάκο» αποκάλυψε ο απρόβλεπτος εργολάβος. Στις προηγούμενες καταθέσεις του, ο Χρ. Καλογρίτσας είχε εκφραστεί με ιδιαίτερη στοργή για τον πρώην συνεταίρο και κουμπάρο του, αποκαλώντας τον «παιδί μου» και απαγορεύοντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον πιάνουν στο στόμα τους.

Τη Δευτέρα, υποστήριξε ενώπιον της Επιτροπής ότι μετά τις εκλογές που ανέδειξαν νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος αποχώρησε από την GPO παραδίδοντας τα κλειδιά στον Τ. Θεοδωρικάκο. «Πάρε την GPO και κάνε το μαγαζί ό,τι θέλεις», ήταν τα λόγια του.


Πάρα ταύτα, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε σήμερα στην Επιτροπή, ο ιδιοκτήτης της Τοξότης μετάνιωσε για την απόφασή του να παραδώσει άνευ όρων την εταιρία δημοσκοπήσεων στον κουμπάρο του.


«Εσύ που είσαι αριστερός, που λες ότι τα έκανες όλα από ιδεολογία, γιατί έδωσες την GPO στον Μητσοτάκη;» τον ρώτησε ο Π. Πολάκης και ο Χρ. Καλογρίτσας απάντησε: «Τι να σου πω… Έχεις δίκιο!»

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ